Generál Viktorín: ODVOLANÍ a NEPOUČITEĽNÍ
27 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Odvolaný minister asi nevie, že ho odvolali. Upozorňuje na to generál Jozef Viktorín. Tak isto Heger je odvolaný premiér odvolanej vlády. Pridal sa predseda strany Život NS Tomáš Taraba. Nuž, naša dočasne poverená vláda si stále neuvedomuje, že padla, a podľa toho sa aj správa.

Najnovšie na pretrase Mig-y

"Odvolaný minister asi nevie, že ho odvolali. Prečo? Lebo stále robí to, čo nikto okrem neho a jeho partičky nechce. O čom hovorím? O stíhačkách Mig-29, ktoré tento odvolaný minister dáva na Ukrajinu a hľadá cestu ako to urobiť," naráža vo svojom príspevku na sociálnej sieti Viktorín na dočasne povereného ministra obrany Jara Naďa.

"Ten minister, ktorý hovorí, že jeho oponenti sú irelevantní a iba politikárčia. Tak ako Vy a Vaše mimovládky, keď sme hovorili, že Ukrajina bude problém pre Slovensko? Vy ste tvrdili, že Ukrajina nebude nikdy problém. A zrazu ste do toho problému občanov vtiahli," prízvukuje generál vo výslužbe.

Nerobte si ten politicky koniec horším ako je

Viktorín konštatuje, že každý Slovák vie, že Naď nie je odborník. "To, že Vy ste ten, čo politikárči, to ľudia vidia denne. Ale ako sa hovorí, kde nič nie je, ani kura nehrabe. A Vy ste prázdny odborne, morálne a o charaktere ani nevravím. Jednoducho originál. Viem, že to ľudia vedia a ani Váš vnútorný sebaklam, aký ste dobrý, imidž nevylepší," myslí si.

"Radšej už nič nerobte a obzvlášť neplánujte. Nerobte si ten politicky koniec horším ako je. Áno, pán minister, je koniec. Vitajte v realite!," odkazujeNaďovi Viktorín.

Čaputovej RADIKÁLNY odkaz padnutej vláde: Predčasné voľby sú NEVYHNUTNÉ! Je čas aspoň dôstojne odísť
Keď už sa nedalo vládnuť, je dôležité aspoň dôstojne odísť! Upozornila na to prezidentka Zuzana Čaputová. Aj to, že sa o termíne predčasných volieb bude rozhodovať v samom závere lehoty, v ktorej mali o tejto veci poslanci Národnej rady SR... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Heger bez právomocí tára do vetra

Eduard Heger sa vo štvrtok veľkolepo vyjadril, že zatiaľ neplánuje odvolať ministra zdravotníctva. "Heger je odvolaný premiér odvolanej vlády. Je to úradníček, ktorý nemá už právomoc odvolávať nikoho. Jediný kto má dnes právomoc odvolávať člena vlády je prezidentka," upozorňuje vo svojom statuse Taraba.

Hegerovi to však podľa politika nebráni, aby sa naďalej hral na predsedu vlády. "On si ani nenaštudoval, aké má právomoci v demisii a nikto z médií mu to dnes nepovedal, že tára do vetra."

Aj preto Taraba proklamuje, že bude hlasovať len za májový a júnový termín predčasných volieb, pretože tak nekompetentného úradníka si na čele štátu do konca septembra podľa neho nemôžeme dovoliť.

Drucker TVRDO Hegerovi: Zlyhanie a PODVOD! Rázsochy NEBUDÚ
ZLYHANIE A PODVOD PREMIÉRA HEGERA! Predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba a Umiernení Tomáš Drucker, kritizuje dočasne poverených premiéra Eduarda Hegera (OĽANO) a ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského za zlyhanie v súvislosti s... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!