Kam sa hrabe NOSTRADAMUS a BABA VANGA? Matovič v deň pamiatky obetí holokaustu zobral do rúk KRIŠTÁĽOVÚ GUĽU!
27 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Matovič začal predpovedať budúcnosť! Pri príležitosti piatkového Medzinárodného dňa pamiatky obetí holokaustu, keď všetci v pietnom tichu spomínajú, sa Igor Matovič rozhodol urobiť niečo úplne iné. Zobral do rúk krištáľovú guľu a vyjavil nám neďalekú budúcnosť. Podľa neho Slovensko holokaust ešte len čaká! Vlastne nie celé Slovensko. Iba vládu a parlament...

Pietne spomienky a varovanie do budúcnosti

Medzinárodný deň pamiatky obetí holokaustu pripomína 27. januára utrpenie miliónov židovských obetí holokaustu počas druhej svetovej vojny. Zvolený dátum sa symbolicky viaže k oslobodeniu koncentračného a vyhladzovacieho tábora Auschwitz-Birkenau v roku 1945.

"Nestačí len spomínať na obete holokaustu, je potrebné aj pripomínať to, kam až môže nenávisť a cynizmus medzi kultúrnymi národmi viesť," upozornil splnomocnenec vlády SR pre národnostné menšiny László Bukovszky.

Generál Viktorín: ODVOLANÍ a NEPOUČITEĽNÍ
Odvolaný minister asi nevie, že ho odvolali. Upozorňuje na to generál Jozef Viktorín. Tak isto Heger je odvolaný premiér odvolanej vlády. Pridal sa predseda strany Život NS Tomáš Taraba. Nuž, naša dočasne poverená vláda si stále neuvedomuje, že... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

"Holokaust vznikol ako produkt nenávisti a kolektívneho ticha či ľahostajnosti. Nenávisť a násilie môžu zasiahnuť kohokoľvek z nás. Malo by nám záležať na tom, aby v spoločnosti neboli za žiadnych okolností tolerované. Platí to aj dnes, keď miera nenávistných prejavov a útokov na slabších často prekračuje únosné hranice," uviedla na sociálnej sieti exministerka spravodlivosti Mária Kolíková.

FB/Eduard Heger

"Príčinou zbytočnej smrti miliónov ľudí bola narastajúca nenávisť v spoločnosti povzbudzovaná propagandou aj fakt, že sme odvrátili zrak a dúfali sme, že tým v ťažkých časoch zachránime sami seba. Výrok, že na to, aby zlo zvíťazilo, stačí málo: aby dobrí ľudia nerobili nič, je pravdivý aj v dnešnej dobe zmietanej krízami," prízvukuje vo svojom statuse Eduard Heger.

Jasnovidec Matovič

Na rozdiel od väčšiny predstaviteľov vlády a parlamentu, ktorí si v tento pamätný deň zaspomínali, expremiér, exminister a dnes poslanec Igor Matovič sa zahral na jasnovidca. Zobral do rúk krištáľovú guľu a vyjavil nám neďalekú budúcnosť.

"Je neskorý večer sobota 30. septembra 2023 a ľudia s hrôzou sledujú, že fašistická strana, ktorú pred voľbami odmietli z povolebnej spolupráce vylúčiť zločinci Fico aj Pellegrini, získala dostatok hlasov, aby spolu so Smerom 1 a Smerom 2 mohli vytvoriť nielen vládnu, ale aj pohodlnú ústavnú väčšinu," začal svoju jasnovideckú seansu Matovič.

Zdroj: Facebook, Shutterstock, koláž Dávid Grznár pre HD | Igor Matovič

Matovič: Holokaust sa stal... 30. septembra 2023

A pokračuje: "Bohužiaľ, KDH, ktoré opätovne pyšne tvrdilo, že tentokrát to už dajú a opätovne sa odmietlo s kýmkoľvek spojiť, nezískalo ani 4%. Ukázalo sa, že nový projekt Modrá koalícia na čele s Dzurindom nie že zabránil prepadu hlasov malých strán, ale sám sa do parlamentu tiež nedostal. Mimo brán parlamentu zostala aj SaS a výsledok ostatných demokratických strán zďaleka nestačí na zloženie vlády," prorokuje poslanec.

"Po troch rokoch ťažkej propagandy a šírenia nenávisti voči vládnym politikom zo strany opozície a z bývalých demokratických médií ako napr. Denník N(enávisť) či SME, je zrejmé, že demokraticky cítiaci volič na politiku evidentne rezignoval a najlepšie sa podarilo motivovať voličov dvojici zloženej z trénera Černákových vrahov a fašistickému vykŕmenému brojlerovi, ktorý holokaust pravideľne spochybňuje a zosmiešňuje … a ktorí budúcu fašistickú koaličnú stranu Róbeta Fica a Petra Pellegriniho viedli v parlamente aj v tomto volebnom období. Národ, ktorý sa nevie poučiť z minulosti, musí ju prežiť znova," uzavrel svoju vidinu budúcnosti Matovič.

Čaputovej RADIKÁLNY odkaz padnutej vláde: Predčasné voľby sú NEVYHNUTNÉ! Je čas aspoň dôstojne odísť
Keď už sa nedalo vládnuť, je dôležité aspoň dôstojne odísť! Upozornila na to prezidentka Zuzana Čaputová. Aj to, že sa o termíne predčasných volieb bude rozhodovať v samom závere lehoty, v ktorej mali o tejto veci poslanci Národnej rady SR... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!