SNS vyzýva, aby sa predčasné voľby konali ešte v júni
24 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Mimoparlamentná SNS sa pridáva k výzve Hlasu-SD, aby sa predčasné parlamentné voľby konali v júni. Poukázala pritom na potrebný čas pre novú vládu, aby stihla pripraviť štátny rozpočet. Stanovisko strany TASR poskytla jej hovorkyňa Zuzana Škopcová.

"Hegerova vláda padla a nie je ďalej dôvod, aby sa traumatizovala spoločnosť. Je nutné, aby vláda, ktorá vzíde z najbližších parlamentných volieb, mala dostatok času na zostavovanie štátneho rozpočtu. Septembrový termín je prejavom nezodpovednosti, keď hrozia Slovensku nedozerné škody. Žiadna vláda na svete nedokáže za jeden kalendárny mesiac pripraviť štátny rozpočet a predstúpiť s ním do Národnej rady SR," skonštatovala SNS.

Andrej Danko definuje dnešnú deštrukciu štátu
Predseda SNS Andrej Danko je známy aj svojimi výrokmi o deštrukcii Slovenska. Súčasnú formu deštrukcie vidí v neustálych svároch, ktoré vládna koalícia rieši už tri roky. Preto vyzýva k vytvoreniu opozičného bloku. A k účasti na referende. To sa... Čítať ďalej
18 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Pri júnovom termíne podľa nej vznikne dostatok času pre novú vládu na oboznámenie sa so stavom republiky a prijatie zodpovedných opatrení. SNS upozornila, že s prijatím štátneho rozpočtu súvisí aj množstvo iných zákonov. Zdôraznila potrebu pripraviť Slovensko na rok 2024 a postupne znižovať deficit a celkového zadlženie SR.

Nezaradení poslanci z Hlasu-SD počas dňa avizovali, že v prípade schválenia novely ústavy o možnosti skrátiť volebné obdobie parlamentu predložia pozmeňujúci návrh k uzneseniu o vyhlásení predčasných volieb, navrhnú v ňom termín konania volieb 24. júna.

SNS iniciuje v najbližšom období stretnutie mimoparlamentných politických strán
Slovenská národná strana (SNS) iniciuje v najbližšom období stretnutie mimoparlamentných politických strán, ktoré sú relevantné a ktorých lídri sa na prvom stretnutí nepohádajú. Uviedla to SNS na sociálnej sieti. Predseda SNS Andrej Danko oslovil... Čítať ďalej
14 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!