SNS iniciuje v najbližšom období stretnutie mimoparlamentných politických strán
14 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Slovenská národná strana (SNS) iniciuje v najbližšom období stretnutie mimoparlamentných politických strán, ktoré sú relevantné a ktorých lídri sa na prvom stretnutí nepohádajú. Uviedla to SNS na sociálnej sieti.

Predseda SNS Andrej Danko oslovil Miroslava Radačovského, predsedu komunistov Jozefa Hrdličku, Rudolfa Huliaka z Národnej koalície či Romana Stopku a iných.

"V druhom kole predseda SNS plánuje urobiť všetko preto, aby došlo k dohode o vytvorení veľkého bloku, ktorého súčasťou bude Smer-SD aj Hlas-SD," poznamenali národniari. SNS by uvítala, aby aj KDH zvážilo vytvorenie opozičného bloku.

SNS verí, že sa zlepšia vzťahy Roberta Fica (Smer-SD) a Petra Pellegriniho (Hlas-SD). A to tak, aby sa vytvoril veľký opozičný blok strán, ktoré nedovolia po ďalších voľbách návrat Richarda Sulíka (SaS), Igora Matoviča (OĽANO) a Borisa Kollára (Sme rodina).

Andrej Danko: Referendum je hlasovanie o záchrane Slovenska
Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko vyvracia niekoľko mylných tvrdení, ktoré sa šíria v súvislosti s konaním referenda 21. januára 2023. Danko neverí prieskumným agentúram a nádej vkladá do spolupráce s Maďarskom Viktora... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!