KOALÍCIA vraj KLAME! Žiadne predčasné voľby nechce
20 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Po dnešku je nadovšetko jasné, že vládna koalícia drží spolu a nechce predčasné voľby - neverte im ani slovo, budúci týždeň ohlásia, že žiadne voľby nebudú, píše podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha a vysvetľuje prečo. 

"OĽaNO a SaS-ka aj dnes v parlamente zarezali mimoriadnu schôdzu o extrémnom zdražovaní - im je už všetko jedno. Načo by riešili problémy ľudí?" Pýta sa Blaha a prichádza s verejným tajomstvom. "V kuloároch sa šíri informácia, vraj všetky ich vyhlásenia o predčasných voľbách v septembri, sú len podvodom na ľuďoch, aby ich odradili od referenda. Chcú vládnuť až do februára 2024 a neexistuje spôsob, ako ich vyhnať. Čaputová ich bude kryť, tak si to želá americká ambasáda."

Tvrdí, že Matovič bude rok vrieskať, že chce zabrániť návratu "mafie", Sulík avizuje, že potrebujú čas na zatvorenie Roberta Fica. A keď bude opozícia v base, oni vyhrajú voľby - takýto údajne majú plán. "Zase sa spoja a chaos bude pokračovať. V pondelok to ohlásia. Ak v sobotu nebude platné referendum, predčasné voľby nebudú. To je na betón."

Štrasburg odkazuje Slovensku: Dúhové zväzky schválite a bodka!
Aj Slovensko už oficiálne porušuje ľudskoprávny dohovor, ktorý je nadradený jeho zákonom. Súd v Štrasburgu však nemá rozsudok ako vymáhať. Iniciatíva Inakosť sa chce obrátiť na Ústavný súd, aj ten však môže na politikov vytvoriť len tlak, píše... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Referenda sa boja ako čert

"To je jediná vec, ktorú nemajú úplne pod kontrolou. A preto robia všetko pre to, aby ho zmarili. Cez mafiánske väzby sú prepojení na médiá - spomeňte si na Jojku a na mafiána Petrova, ktorý pral peniaze pre Matoviča. Myslíte si, že takéto médiá budú hovoriť o referende? Schválne si pozrite, čo vysielajú. Téma číslo jeden sú zase homosexuáli. Na druhom mieste tanky pre Ukrajinu. A jedno liberálne médium dokonca rieši, aké žánre v pornografii sú najobľúbenejšie." Šokuje pravičiar.

Jediný, kto rieši referendum, je denník SME. Ten na hulváta napísal článok, v ktorom odrádza ľudí od demokratického referenda - toto by si nedovolil ani Benito Mussolini. Čudujete sa? Američania potrebujú, aby slovenská vláda posielala zbrane na Ukrajinu, a preto chcú médiá pod kontrolou Sorosa a milionárov z Esetu za každú cenu udržať Hegera pri moci.

Blaha: Už sa musia ZABÁVAŤ AJ MIMOZEMŠŤANIA! Skládková aktivistka, intelektuálny odpad a staré haraburdy
Musím uznať, že slovenskí pravičiari majú mimoriadny zmysel pre humor. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Jeden lepší fór než druhý. A v niečom má naozaj pravdu. Naša minulá aj terajšia dočasná vláda... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Koalícia dostala jasnú úlohu 

"Predstierať, že sa dohodla na predčasných voľbách. Aby pred sobotou ohlúpla ľudí. Je to lož, nenechajte sa nachytať. Milí priatelia, zajtra sa rozhodne o všetkom, prosím, povzbuďte svoje rodiny a priateľov, aby išli do referenda - nech sa nenechajú zase podviesť Matovičom.  Ak to nevyjde zajtra, žiadne predčasné voľby nebudú. Nenechajme sa oklamať! Referendum 2023, prosím, príďte." Podčiarkne v závere.

Viete, kto stojí za liberálnymi médiami? Sadnite si!
Na portáli Refresher news zverejnila Kamila Šebestová video, v ktorom Roberta Fica, Ľuboša Blahu a Milana Uhríka obvinila zo šírenia hoaxov o Ukrajine. Je jasné, že Ľuboša Blahu to vytočilo a Pravdaže a začal pátrať. Jeho zistena vás posadia do... Čítať ďalej
09 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme