Blaha: Už sa musia ZABÁVAŤ AJ MIMOZEMŠŤANIA! Skládková aktivistka, intelektuálny odpad a staré haraburdy
16 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Musím uznať, že slovenskí pravičiari majú mimoriadny zmysel pre humor. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Jeden lepší fór než druhý. A v niečom má naozaj pravdu. Naša minulá aj terajšia dočasná vláda si buď zo Slovákov robí srandu, alebo sú naozaj tak strašne neschopní.

OĽaNO už môže ísť akurát tak do cirkusu

"OĽaNO je v troskách a tak sa Matovič s Hegerom dohodli, že sa rozdelia a každý bude oslovovať iný typ voliča. Matovič vraj osloví konzervatívneho voliča, pretože priemerný konzervatívec zo všetkého najviac miluje pošahaných zbohatlíkov, ktorí Ježiša označujú za "týpka" a svojich blížnych za "múdrosráčov". Ešte lepší fór je Heger. Ten vraj oslovuje mierneho pravicového voliča - no chápete, takého malého alebo stredného podnikateľa, ktorý kedysi volil SDKÚ. Taký je plán," zamýšľa sa podpredseda Smeru.

A aby Heger oslovil svojich podnikateľov, nechal im podľa Blahu poslať infarktové faktúry za energie a potom im ešte vynadal, že si za faktúry môžu sami, lebo sa mu vraj nesťažovali.

"Neviem, aké mali chlapci plány, ale po tomto víkende už OĽaNO môže ísť akurát tak do cirkusu. Matovič ukázal, že je až taký bojovník proti mafii, že mu mafiáni prali peniaze. A Heger zo seba urobil exkluzívneho idiota pred celým podnikateľským svetom. Po tom, čo natáral v Sobotných dialógoch, by podnikatelia radšej než Eda volili aj Leva Trockého," smeje sa opozičný politik.

Tanečník vo vedení TIPOSU! Matovič ho vymenoval v hodine 12-tej. Krúpa: Kde je SEBAREFLEXIA?
Bývalý minister financií Igor Matovič krátko pred ukončením funkcie zo svojho straníckeho kolegu Erika Ňarjaša urobil člena predstavenstva lotériovej spoločnosti Tipos s platnosťou od 23. decembra 2022. Informuje o tom portál Aktuality.sk Erik... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Miss Maturita a jej Jablko

Podľa Blahu nezaháľali ani iné hviezdy neoliberálneho neba. SaS-ka je už mŕtva, a tak o sebe dala opäť vedieť Lucia Nicholsonová, pre svoju neprekonateľnú múdrosť známa tiež ako Miss Maturita. "Spomeňte si - to bola tá Sulíkova hruštička húževnatá, ktorá zabávala Slovensko ešte v ére pred Remišovou. Jasné, odkedy je na scéne Veronika, smiech v politike dostal úplne nové parametre," pripomína smerák.

"Tuná Lucka z Bruselu sa rozhodla, že zachráni slovenskú pravicu. Začala rozhodne kreatívne - svojej novej strane dala názov Jablko. Vraj šťavnaté. Ja neviem, akú gandžu predávajú v Bruseli, ale toto musel byť ukrutný joint. Už to nehúl, Luci. Výstižnejší pokrm by bol asi Dyňa - taká tá vyschnutá halloweenská. Strašidelná. Americká. A hlavne - dutá. Ale zasa - ak Nicholsonová hľadala inšpirácie v ruskej liberálnej strane Jabloko, tak to sedí - kopa hluku, ale výtlak okolo 1%," nedáva si servítku pred ústa Blaha.

Skládková aktivistka, intelektuálny odpad a staré haraburdy

"Si zoberte to zúfalstvo. Spasitelia slovenskej pravice majú byť obstarožné múmie ako Dzurinda a Nicholsonová - prosím, vyhrabte niekto ešte Ľudovíta Kaníka, nech je sranda. A to v telke Valášek dokonca zadrel, že si vie predstaviť ako prezidenta Korčoka. Amerického mopslíka, ktorý trčal z každého zadku na Slovensku od Mečiara cez Dzurindu až po Pellegriniho a Matoviča. To fakt slovenský liberalizmus nevie porodiť niečo normálne? Len takéto vykopávky? V takejto kríze slovenská pravica ešte nebola. V paláci majú gýčovitú skládkovú aktivistku, vo vláde intelektuálny odpad a do politiky sa triumfálne vracajú staré haraburdy," uzavrel jednoznačne politik.

Sulík sa PORIADNE ODVIAZAL: Hirman PRESPAL štyri mesiace, Heger STRELIL CAPA, DOPLETENÝ Kremský
Expert Progresívneho Slovenska pre energetiku Karel Hirman svoju úlohu nezvládol! Skonštatoval to na sociálnej sieti exminister hospodárstva Richard Sulík. Reagoval tak na chaos s vysokými zálohovými faktúrami za elektrinu pre podnikateľov. Podal... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme