Flašíkova OSTRÁ OTÁZKA: Vážení koaličníci, prečo ste takí POS..TÍ Z REFERENDA?
20 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Zvolili stratégiu radšej cirkus, chaos, bordel ako voľby! Presne toto si o odvolanej vládemyslí reklamný mág Fedor Flašík. Tento podnikateľ a exmanžel europoslankyne Moniky Beňovej dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Flašíkovi nebráni komentovať verejné dianie na sociálnej sieti. A veru ho aj komentuje! Väščinou stručne, jasne, výstižne a... vtipne. Dnes však jeho status vtipný vôbec nebol. 

Ako to vidím ja

1. Úlohou koalície najbližšie dni, je odradiť ľudí od referenda.

2. Ak sa to podarí, oddialiť predčasné voľby na 30.9. a neskôr ak to pôjde, v podstate je už jedno aká vlada bude vládnuť, či táto poverená alebo Zuza vymenuje svoju vládu. Podstata je zdržovať a oddialiť termín predčasných volieb.

Dôvodov majú niekoľko
  • Finančný ( plat poslanca, ministrov, úradníkov atd.), ten však nie je prvoradý.
  • Treba získať čas na vytvorenie novej “modrej či dzurindovej koalície“. 
  • Potrebujú pozametať stopy, hlavne v silových rezortoch ale aj inde!
  • Vytvoriť dostatočný priestor na preskupovanie politikov medzi politickými stranami, vytvoriť čas na dohodu o tvárach (lídroch) týchto novotvarov, a hlavne ich potom otestovať vo verejnosti, čo je existenčne dôležité a chce to čas.
  • Pokúsiť sa o zintenzívnenie kriminalizácia opozície za každú cenu a iste by sme našli ešte veľa príčin, prečo nechcú predčasne voľby.

Minister Káčer vyrobil poriadny škandál: Toto Orbán nenechal tak! Rázna reakcia z Maďarska
Predstaviteľ maďarského ministerstva zahraničných vecí Tamás Menczer vo štvrtok na Facebooku vyzval dočasne povereného šéfa slovenskej diplomacie Rastislava Káčera, aby o Maďaroch hovoril s úctou. Štátny tajomník maďarskej diplomacie, zodpovedný... Čítať ďalej
19 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Zvolili stratégiu radšej cirkus, chaos, bordel ako voľby  

Prvoplánovo sa však budú snažiť komunikovať snahu o dohodu. Prvý pokus predlžovať bola 76. Oni vedia, ze voľby im odzvonia, pravdepodobne väčšine, politicky umieráčik. Ak sa chcú hlavni aktéri po voľbách ako tak zachrániť nesmú urobiť chybu. Preto potrebuju čas. Boja sa konfrontácie vo voľbách s opozíciu, su rozhádaní, nepripraveni, konajú v panike, neveria, že voľby pre nich dopadnú dobre.

Mnohí z nich sa obávajú aj z rozviazania rúk orgánom činných v trestnom konaní ….. Preto som presvedčený, že politici nikdy dobrovoľne nebudú súhlasiť s predčasnými voľbami do leta. Termín 30.9. Je pre nich hraničný. Po voľbách odhadujem, ze koaličné rokovania potrvajú cca 30 dni a ešte stále vládne stará vláda.

Nová vláda by sa najskôr ujala mandátu cca v prvej polke novembra. Po voľbách má totiž kreovanie vlády v rukách prezident, tak môžeme očakávať zdĺhavejší proces, ak vláda nebude pochuti Zuzane. Až do vymenovania novej vlády stále vládne tá predchádzajúca! Preto nenaleťme, nedajme sa oklamať a poďme na referendum! Inak voľby pred letom nebudú!!!! (ak vôbec budú).

Prečo toľká panika?

Vážení koaličníci, prečo ste tak posratí z referenda? Veď dajte pampersky a choďte! Veď keď bude úspešné po voľbách môžete 76 -kou odvolať Peleho alebo Ficovu vládu!!! Tak prečo panika??? Politika nie je hojdacia sieť v Dubaji alebo v Austrálii, politika je boj pre dôstojný život Slovákov. Keď sa prebalíte, teším sa na stretnutia v referendových miestnostiach. Ukážte Slovensku, že sa nebojíte, lebo stratíte aj tu poslednú štipku dôstojnosti ak ešte nejaká je. Teším na reportáže, ako volí Zuza.

Faloš a pokrytectvo v priamom prenose? Po internete koluje Čaputovej VIDEO
Na sociálnych sieťach sa objavilo video, kde Zuzana Čaputová obhajuje referendum ako nástroj priamej demokracie. Vtedy však pôsobila v strane Progresívne Slovensko a jej cieľom bolo pravdepodobne iba zviditeľnenie ne ceste do prezidentského kresla.... Čítať ďalej
19 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!