Vianočná tragédia so smutným koncom: Týraná žena z Čachtíc NEPREŽILA! Na čo polícia čakala?
16 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Tragédia sa udiala tesne po Vianociach. Večer 28. decembra v rodinnom dome v Čachticiach muž údajne svoju družku mlátil tak dlho, až nakoniec stratila vedomie. Podľa  informácií bol opitý a práve on zavolal záchranku, informuje portál zoznam.sk.

Napriek tomu, že ju záchranári ošetrili a okamžite previezli do nemocnice v Trenčíne, jej zranenia hlavy boli také obrovské, že po dvoch týždňoch v kóme zomrela. Minulý týždeň obeť pochovali.

Musia vás zabiť, aby policajti pohli prstom!

Ako informuje portál tvnoviny.sk, muž mal nebohú týrať pravidelne. Podľa susedov išlo o drobnú ženu, ktorá sa nedokázala sama ubrániť. Tvrdia, že záchranári či policajti boli pred ich rodinným domom na týždennej báze.

Polícia už vzala muža do väzby. „V predmetnej veci bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví,“ informovala koncom roka vedúca oddelenia komunikácie Krajskej polície v Trenčíne Ingrid Krajčíková.

Mužovi by mali po smrti družky skutok prekvalifikovať.

Šutaj Eštok TVRDO: Heger BLÚZNI! (VIDEO)
HEGER BLÚZNI ALEBO ŽIJE V INOM VESMÍRE! Presne toto si myslí nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas) o dočasne poverenom premiérovi Eduardovi Hegerovi. Reagoval tak na tvrdenie dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera (OĽANO), ktoré zaznelo... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme