Poslankyňa Vorobelová pripomenula Budajovi jeho temnú minulosť
16 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Poslankyňa NR SR Slavěna Vorobelová spustila motivačný seriál, prečo je dôležité ísť na REFERENDUM. Postupne sa venuje jednotlivým ministrom a tentokrát si vzala na "mušku" ministra Jána Budaja.  Pripomenula mu jeho temnú minulosť: Agent Domovník! Eštebák vo výslužbe! Pri prevrate v 89. ste prevrátil tak akurát kabát a zmenil si sa na „kariérneho demokrata“.

Vo svojich príspevkoch jednotlivo rozoberá ministrov a ich neodpustiteľné prešľapy. Na paškál si vzala J. Naďa, V. Remišovú, Matovičovho „vlčiaka“ Mikulca a aj J. Budaja, agenta Domovníka. Pripomenula, že arogancia moci, akú predvádzajú títo "liberálni demokrati" hraničí z fašistickými praktikami a ak ich nezastavíme, tak stratia akékoľvek zábrany a odhalia svoje skutočné povahy a doplatíme na to všetci. Demokraciu a slobodu vystrieda totalita "liberálnych ultras" ako Čaputová a jej podobní sfanatizovaní, nenávistní progresívci, ktorí nenávidia všetko tradične slovenské.

Zdroj: FB Slavěna Vorobelová
Minister Ján Budaj

Agent Domovník s krycím menom Ján Budaj. Eštebák vo výslužbe (možno ešte stále aktívny agent nejakej inej rozviedky), ktorý pri prevrate v 89. prevrátil akurát tak kabát a zmenil sa na "kariérneho demokrata". Budaj je jednou z tých politických entít, ktoré nejakým zázrakom vždy včas vycítia, kedy je najvyšší čas vyskočiť z potápajúcej sa lode a zachrániť sa tak pred odchodom na politické smetisko. Urobil tak aj prednedávnom, keď vystúpil z klubu OĽaNO, ktoré ho nominovalo za ministra životného prostredia. V tejto funkcii sa chopil šance a okamžite vyhlásil vojnu vidieku, pričom z ochrany prírody urobil inkvizíciu proti ľuďom. Nemožno o ňom povedať, že by nebol aktívny. Nemožno mu vytknúť, že by nemal záujem o životné prostredie. Ale či mu ide čisto len o šľachetné ciele, alebo o biznis model vie už len on sám. Avšak indícií je dosť na to, aby sme mohli dedukovať, že tá šlachetnosť je priamo úmerná jeho eštebáckej minulosti. Nečinný teda rozhodne nie je, je to po rokoch asi najvýraznejší, najaktívnejší šéf tohto rezortu. Má to však aj druhú stranu mince. Minister Budaj je totiž rovnaký extrémista ako ľudia skrývajúci sa za "ochranárske" mimovládne organizácie prisaté na štátny rozpočet. V ochrane prírody nehľadá kompromisy, ale extrémisticky presadzuje jednostranný pohľad - ten "ochranársky" a eurofondový, teda biznisový. A to, že je to "odborník" na prírodu naslovovzatý, sa dá konštatovať z jeho teórie, podľa ktorej je medveď bylinožravec. No rada by som videla, čo by pán minister robil, keby sa ocitne medzi medvedicou a jej mláďatami alebo skríži cestu dominantnému samcovi, ktorý si bráni svoje teritórium. Horšie však je, že popri jeho fanatickej "ochrane" prírody likviduje vidiek a vidiecky spôsob života na Slovensku, ktorý je prirodzenou súčasťou našej národnej identity a mnohým ľuďom vyhovuje a chcú takto žiť. Opatrenia, ktoré prináša bezpochyby časom spôsobia vyľudnenie vidieka. To máme byť nebodaj všetci "kaviarenskými Blavákmi"?!

Robia si z nás žarty? POPLETENÁ Čaputová chce podporovať Zelenského bezzubú VÝZVU NA KAPITULÁCIU!
ZELENSKÉHO NÁVRH NIE JE MIEROVÝ PLÁN, ALE BEZZUBÁ VÝZVA NA KAPITULÁCIU ODSÚDENÁ NA NEÚSPECH! Začal svoj status na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár. A naša popletená prezidentka ho mieni podporovať! Názor Eduarda... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Zaujímavé tiež bude, keď na povrch vypláva pravda o tom, kam tečú peniaze, ktoré ľudia zaplatia ako zálohu za PET flaše a plechovky, ktoré následne neodvzdajú a táto záloha prepadne v prospech... Napadlo Vás, že v prospech štátu? To by bolo logické, len či tomu naozaj tak je, je do dnešného dňa otázne. Kde však naozaj končia tieto peniaze, ktoré musíme zo zákona zaplatiť, je doposiaľ zahalené rúškom tajomstva, ale už boli zverejnené nejaké nápovedy a zatiaľ nepotvrdené obvinenia.

Čoho sa ešte dožijeme pri ministrovaní Budaja v demisii? Dúfam, že nie privatizácie vody a jej následného predaja do zahraničia!!

K referendu o predčasných voľbách treba prísť aj kvôli Jánovi Budajovi, pretože dosť bolo zavádzania chorých environmentálnych opatrení po vzore Grétky a iných pseudoexpertov na ochranu klímy a prírody, preč s ním.

P.S.: Agent s krycím menom Ján Budaj je predsedom politickej strany Zmena zdola, Demokratická únia. Už len podľa názvu tejto strany mal Budaj trieskať na bránu Prezidentského paláca, keď Čaputová sabotovala referendum a keď sa jeho politickí kamaráti tvária, že referendum o nich je proti princípom demokracie. Veď o tom je demokracia či nie?!

Kotleba podal trestné oznámenie na Mikulca: PRESPAL ďalšiu KRÍZU! (VIDEO)
Predseda ĽSNS Marián Kotleba podal trestné oznámenie na ministra vnútra, Romana Mikulca (OĽaNO). Odôvodnil to nečinnosťou ministra v situácii, kedy Česko a Rakúsko nielenže zatvorilo hranice so Slovenskom, ale k nám vracajú nelegálnych migrantov,... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!