Majster sveta v kulturistike ŠOKUJE! Jaternica! Už som na teba alergický ty kreatúra!
09 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Majster sveta v Kulturistike a dlhoročný reprezentant Slovenskej republiky Štefan Havlik, ktorý sa v minulosti otvoreným listom vzdal vojenského vyznamenania,  doslova vypovedal poslušnosť. Z jeho strany to nebolo prvýkrát. 

Na Čaputovú sa to valí z každej strany. Kritku trpí nielen od koalície, počnúc Igorom Matovičom (OĽaNO) ale najmä zo strany opozície, kde príkladom je  Robert Fico (Smer-SD). Dlhodobo ju kritizujú aj politickí analytici medzi ktorých patrí Eduard Chmelár a Anna Belousovová. Najnovšie však musí znášať kritiku aj od vrcholových športovcov. Medzi nich patrí aj Štefan Havlik. 

Tentoraz svoj názor uviedol tak ostro, že jeho posledný status bol dokonca vymazaný. Miesto fotografie prezidentky uverejnil fotografiu jaterníc a následne to Čaputovej nedaroval.

Slovenský reprezentant Havlík: "Aký PÁN? Aká PANI? To ešte stále má táto žumpa Vašu úctu, že ich takto oslovujete"
"Táto banda skorumpovaných hajzlov a svíň si nezaslúži žiadne oslovenie!!! Čím skôr im ukážete kam patria, tým skôr tam aj pôjdu," rozohnil sa na sociálnej sieti na margo našej politickej elity majster sveta a štvornásobný majster Európy v... Čítať ďalej
02 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

"Noooo, už mi vymazali môj posledný post. Vraj keď dám fotku klobásy, tak je to v poriadku, ale keď dám fotku jaternice, tak je to šikana." Uviedol štvornásobný majster Európy v kulturistike.

A pokračuje ešte ostrejšie: "Tak to skúsime inak. … pôvodne som sa nechcel vyjadrovať k tejto zdochline, ale zo všetkých strán sa to mňa valí … všade len počúvam komentáre k oficiálnej reči o stave republiky a nakoniec aj tento shit book to zaklincuje tým, že mi ju tu tlačí popod nos.

Takže NIE, ďakujem neprosím si. Jaternica ako taká síce za to nemôže a na tanieri mi nevadí, ale táto nepodarená kreatúra mi vadí až som na ňu alergicky.

Ak si vezmeš niečo čo ti nepatrí, vesmír ti to skôr či neskôr vezme. Ak vedome ubližuješ druhým, násobne sa ti to vráti. Tak len také konštatovanie … Nechcel by som byť na jej mieste, keď nastane den zúčtovania."

Názor vrcholového športovca. PADNETE na ZADOK čo povedal o LGBT+ a propagande!
Majster sveta a štvornásobný majster Európy v kulturistike Štefan Havlík napísal otvorene na sociálnej sieti, čo si myslí o aktuálnej situácii na Slovensku. Športovec, ktorý už v minulosti v otvorenom liste Zuzane Čaputovej oznámil, že sa vzdáva... Čítať ďalej
18 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.