Názor vrcholového športovca. PADNETE na ZADOK čo povedal o LGBT+ a propagande!
18 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

Majster sveta a štvornásobný majster Európy v kulturistike Štefan Havlík napísal otvorene na sociálnej sieti, čo si myslí o aktuálnej situácii na Slovensku. Športovec, ktorý už v minulosti v otvorenom liste Zuzane Čaputovej oznámil, že sa vzdáva vojenského vyznamenania, to tentokrát zaklincoval. TOTO sa liberálom nebude páčiť!

"Vždy som vravel “Nech si vo svojom súkromí robí každý čo chce (v medziach zákona), len nech ma s tým neotravuje”.

Ale toto čo sa tu deje za posledné dni ma už otravuje poriadne. Takže počúvajte ma dobre.

Strčte si do riti svoje choré orientácie a ukrofašistickú propagandu. Vôbec ma nezaujíma kto si s kým čo strká do prdele. Vaše žltomodré a dúhové vlajky si kľudne prešite na postelné oblečenie, ale už fakt stačilo.

Aby bolo jasné pre všetky choré hlavy: Otec je muž a mama je žena. Dcéra je dievča a syn je chlapec. Základ spoločnosti je heterosexuálny jedinec, ktorý si založí rodinu a splodí potomkov. Toto je príroda, bez toho život človeka zanikne. Nič s tým nespravíte!!!

… Presne toto chcú tie choré hlavy čo toto celé organizujú. Aby NORMÁLNY človek stratil trpezlivosť a niekomu odtrhol z krku tú jeho chorú hlavu. Len skúšajte čo vydržíme a potom sa nečudujte."

Ďalší slovenský reprezentant TVRDO, tentokrát do Čaputovej!
Po informácii, kde bývalý hokejový reprezentant, sa drsne obul do parlamentu, prichádza na rad ďalší. Majster sveta v kulturistike Štefan Havlik sa v otvorenom liste vzdáva vojenského vyznamenania. Adresuje ho priamo prezidentke Čaputovej.... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik