Právnik: Čas na respirátorovú amnestiu. Táto štúdia spochybňuje tupé Mikasove vyhlášky
06 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

„Začnite ospravedlnením. Zrejme stačiť nebude. Amnestujte obete. Postavte pred súd zodpovedných. A uvidíme. Odpustiť treba, zabudnúť sa nepatrí. Čeliť spravodlivosť sa musí,“ vyzýva zodpovedných advokát JUDr. Peter Weis s poukázaním na novú štúdiu, ktorú financoval kanadský ústav pre výskum zdravia, Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) a Juravinski Research Institute a týkala sa účinku používania lekárskych masiek a respirátorov N95.

Na základe tejto štúdie je najvyšší čas, aby VŠETCI, ktorí boli perzekuovaní za nenosenie respirátorov, boli komplexne priestupkovo amnestovaní.

Nie je čo dodať, ani na čo čakať. Komplexné dáta hovoria sami za seba:

Respirátori N95 boli zbytočné a neúčinné

Len idiot ( pojmy v zmysle klasickej klasifikácie IQ) ) bude po tejto štúdii naďalej dobrovoľne chodiť v respirátore.

Nám neostáva nič iné, iba poďakovať sa Úradu verejného zdravotníctva SR za zavedenie opatrení bez medicínskeho základu a Ústavnému súdu SR za to, že sa nepustil do preskúmavania opatrení aj z tohto uhla pohľadu, politickým stranám, že nepodávali návrhy k jednotlivým vyhláškam na Ústavný súd SR a tým mu ponechali otvorené únikové cesty.

Známa biologička: Protiprávne obmedzovanie a ŠIKANOVANIE nesmie byť zabudnuté! (VIDEO)
Chcela by som, aby to nebolo zabudnuté tým ľuďom, že toto svojim vlastným spoluobčanom urobili, že sa angažovali, pomáhali tejto hroznej propagande, že toľko ľudí na to škaredo doplatilo. Zdravím, životom, stratou biznisu, takže toto nesmie skončiť... Čítať ďalej
05 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Vo svetle nových, avšak predvídateľných skutočností, si teraz všetci kompetentní môžete sypať popol na hlavu.

Začnite ospravedlnením. Zrejme stačiť nebude. Amnestujte obete. Postavte pred súd zodpovedných. A uvidíme. Odpustiť treba, zabudnúť sa nepatrí. Čeliť spravodlivosť sa musí.

Opatrenia napriek tomu splnili svoj účel. V mentálnej rovine. Ukázali ľuďom, aký je rozdiel medzi slepou poslušnosťou bez otázok a racionálnou zákonnosťou na strane druhej.

AUTOR: JUDr. Peter Weis

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ján Baránek: Ak sa toto v USA potvrdí, bude to väčšie, ako aféra Watergate
Elon Musk sľúbil zverejniť komunikáciu z notebooku Huntera Bidena. Tá prebehla pred prezidentskými voľbami 2020 v USA. Zamestnanci Twitteru (zväčša bývalí) mohli konať spôsobom, ktorý mohol pomôcť súčasnému prezidentovi Joeovi Bidenovi. Na túto... Čítať ďalej
04 | 12 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik