Známa biologička: Protiprávne obmedzovanie a ŠIKANOVANIE nesmie byť zabudnuté! (VIDEO)
05 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Chcela by som, aby to nebolo zabudnuté tým ľuďom, že toto svojim vlastným spoluobčanom urobili, že sa angažovali, pomáhali tejto hroznej propagande, že toľko ľudí na to škaredo doplatilo. Zdravím, životom, stratou biznisu, takže toto nesmie skončiť tak „uppss prepáčte, my sme nevedeli“. Vedeli! Je to tak nebezpečný konštrukt, že to v živote nesmelo byť použité! Bolo to známe hneď od začiatku. A mám pocit, že ešte teraz pán minister zdravia láka na nejakú štvrtú „posilňujúcu“ dávku.

Soňa Peková v novom rozhovore zhŕňa posledné skoro tri roky covidové tyranie, kedy nás uvedomelí členovia covidbyra a ich príčinliví pohoncovia protiprávne obmedzovali a šikanovali, a niektorí z nich by dnes chceli, aby to bolo zabudnuté. Neopakujme stále rovnaké chyby, Každé konanie musí mať aj svoj následok.

Podvody doby kovidovej: Dezoláti mali PRAVDU!
Právnik Peter Weis v blogu: Dnes vieme s istotou povedať, že tzv. “dezoláti” mali pravdu! Už len na základe štatistík VAERS, vyšetrovania von der Leyenovej za nákupy vakcín, výroky na pôde európskych inštitúcií, že Pfizer netestoval na prenos... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Celý rozhovor pre Zákony Bohatstva s Tomášom Lukavcom: Soňa Peková: „Uppss… ONI nevedeli?? Ale no táak. Vedeli!“

Pre šíriteľov COVID naratívu nemôže existovať žiadna amnestia
  • Vzhľadom na to, že COVID klamstvá sú teraz odhaľované exponenciálnou rýchlosťou, niektorí z tých, ktorým bolo dokázané, že sa mýlili, začínajú byť nervózni – tak nervózni, že teraz žiadajú o amnestiu a o to, aby sa všetko odpustilo.
  • Zatiaľ čo niektorí teraz argumentujú neznalosťou ako svojou obhajobou, nechýbali údaje, ktoré dokazovali, že ich postoje boli od samého začiatku zlé, nebezpečné, deštruktívne a smrtiace.
  • Zdravotnícki a vládni úradníci sa nemýlili len raz a potom zmenili kurz. Nie, zdvojnásobili, strojnásobili a štvornásobili svoje chyby, a to aj tvárou v tvár zdrvujúcim dôkazom, že sa mýlia. Udeliť amnestiu jednotlivcom, ktorí sa mýlili od prvého dňa, bez jediného ospravedlnenia, je neudržateľný návrh. Cena, ktorú spoločnosť za ich chyby zaplatila, je na to príliš vysoká.
  • Mýlili sa v tom, že rúška fungujú a prirodzená imunita nefunguje, mýlili sa v asymptomatickom šírení, ohľadom lockdownu aj bezpečnosti a účinnosti očkovania COVID. Mýlili sa tiež v tom, že SARS-CoV-2 sa prirodzene preniesol z netopierov na ľudí prostredníctvom mokrého trhu v čínskom Wuhane, a mýlili sa, keď trvali na tom, že nariadenie experimentálnej génovej terapie je v medziach zákona. Požadovať, aby sa úradníci za tieto chyby zodpovedali, nie je škodoradosť. Je to znovuzavedenie základných pravidiel správania a zodpovednosti voči verejnosti.
  • Pre šíriteľov COVID naratívu nemôže existovať žiadna amnestia, pretože mnohí ľudia sú stále prenasledovaní ako „šíritelia dezinformácií“ a nezákonná vládna cenzúra pokračuje bez obmedzenia. Ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť totiž teraz považuje cenzúru a kontrolu informačného priestoru za jednu zo svojich hlavných povinností.

Kardiológ V. Fischer: KORONAVÍRUS – OČKOVAŤ alebo NEOČKOVAŤ ?
K téme, ktorá polarizuje spoločnosť (očkovanie) sme vybrali názor Prof. MUDr. Viliam Fischer, CSc. FICS, ktorý je slovenský kardiochirurg a vysokoškolský pedagóg. V roku 1998 spolurealizoval prvú úspešnú transplantáciu srdca na Slovensku. Od roku... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.