Gustáv Murín OTVORENE! KEĎ SA TO HODÍ, CE.KY VON!
03 | 12 | 2022 I Emanuel Orban

Gustáv Murín je významný slovenský scenárista, publicista, spisovateľ a vedec. Jeho úvahy o ideológii veľkého resetu otvárajú množstvo otázok súvisiacich s globálnym otepľovaním, feminizmom a totálnou kontrolou ľudstva. O týchto záležitostiach podrobne hovoril v relácii Bez cenzúry. 

Všetko zlo sa šírilo z Nemecka

Všetko navzájom zapadá do jedného bloku. Za všetkými týmito nezmyslami, o ktorých budeme hovoriť stojí marxizmus, tvrdí Murín.

V súvislosti s ideológiou feminizmu Murín konštatuje, že feministky v USA sú ovládané radikálnymi lesbičkami (mimochodom riadia sa heslom lesbičky musia ovládnuť štát), ktoré považujú tradičnú rodinu za akýsi prežitok z minulého storočia. Tieto skupiny podľa Murína vo všeobecnosti propagujú model odpútania ženského publika od rodinného života prostredníctvom ich angažovania do výroby. Toto všetko podľa Murína spĺňa znaky totalitnej ideológie.

Čo LGBTI ideológia ?

Stanovisko Murína je jasné:

„To je tá feministická americká verzia, lebo v Amerike, čo nie je show neexistuje. Takže oni sa vyžívali v tom, v tej show ohúriť, vystaviť sa, predviesť sa. Americké feministky na jednej strane tvrdili, že je ponižujúce pre striptérky, že sa odhaľujú, ale keď sa im to hodilo, tak cecky von. Tak je len túžba, jedine ohúriť, predstaviť sa a predviesť sa. A potom vytvoriť kolektívnu vinu.“

O tieto ciele ide podľa Murína aj Európskej komisii, na čele ktorej stojí predsedníčka Ursula von der Leyen so svojím programom nanútenia pocitu kolektívnej viny.

Murí tvrdí, že Berlín bol na začiatku minulého storočia najskazenejšie miesto v Európe, dokonca na celom svete, ktoré verejne propagovalo sex so zvieratami, na pódiu, až Hitler ich toho zbavil.

Gustáv Murín: Organizácii, ktorá má občanom pomáhať a ich chrániť, šéfuje latentný sadista
Malý Pištík, vlastným menom Štefan Hamran, je podľa spisovateľa Gustáva Murína latentný sadista, ktorého vláda plagiátorov a mafiána dosadila na post prezidenta Policajného zboru. Gustáv Murín si ani tentokrát servítku pred ústa nedával a doslova... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ako vyzerá diktatúra dnes ? 

"Teória veľkého resetu je v súčasnosti presadzovaná nemeckým ekonómom Klausom Schwabom. Klaus Schwab nachádza vo svojej koncepcii inšpiráciu v marxistickej ideológii, ktorá vychádza z toho, že ak nič nevlastníte budete všetci automaticky šťastní, nakoľko peniaze vás len a len skazia," uvádza spisovateľ.

Schwab ako prezident Svetového ekonomického fóra, ktoré sa každoročne koná za prítomnosti svetovej elity vo Švajčiarskom Davose, si ako guru vyžaduje poslušnosť tým, že núti celý svet, aby sa mu jednoducho klaňal.

Murín upozorňuje, že prvky boľševizmu má zakomponované aj hnutie OľaNO, hoci o tom ani nemusí si byť vedomé. Znaky plagiátorského boľševizmu vystihuje osobnosť terajšieho ministra financií Igora Matoviča (OľaNO), ktorého Murín označil titulom magistra plagiátorstva (MPL).

Podobne podľa neho dotyčný štátnik vo svojom boji proti tzv. korupcii využíva systém univerzálnych udavačov, napr. jeden udavač, ktorý šetko povie. Murín upozorňuje, že s týmto sme sa stretli vo vykonštruovanom súdnom procese so Slánským v 50. rokoch minulého storočia.

Novodobí boľševici sa podľa neho vo svojom úsilí nevzdávajú, darí sa im ovplyvniť mladú generáciu spôsobom, že im predostrú jeden názor, s ktorým nemôžete polemizovať. Tu vystáva oodľa spisovateľa otázka: "...prečo umlčali alternatívne weby?:

"Nikto z vrchnosti vám nevie na to relevantne odpovedať," zdôrazňuje Murín.

Diktatúra sa u nás podľa neho prejavila aj počas pandémie COVID-19.

Tvrdí, že absolútnu hystériu spôsobila atómová bomba Matoviča v podobe celoplošného testovania.

Podľa Murína Matovič sa týmto chcel ukázať pred všetkými, aký je úžasný, no toto úsilie ho vyšlo nazmar.

Podobne kriticky sa Murín stavia aj ku globálnemu otepľovaniu, k snahám nastoliť jednu digitálnu menu, tieto záležitosti radikálne odmieta.

Gustáv Murín zvozil SLOVENSKÝ ROZHLAS: Biden našim redaktorom urobil ŠKRT CEZ ROZPOČET!
RUSKÁ RAKETA NA POĽSKO? No, to sme počuli od pána Zelenského už väčšie bludy. Skonštatoval to na sociálnej sieti spisovateľ a publicista Gustáv Murín. Biden svojím dementovaním udalosti podľa Murína urobil slovenským mainstreamovým novinárom škrt... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik