Gustáv Murín: Organizácii, ktorá má občanom pomáhať a ich chrániť, šéfuje latentný sadista
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Malý Pištík, vlastným menom Štefan Hamran, je podľa spisovateľa Gustáva Murína latentný sadista, ktorého vláda plagiátorov a mafiána dosadila na post prezidenta Policajného zboru. Gustáv Murín si ani tentokrát servítku pred ústa nedával a doslova sa vrhol na súčasného policajného prezidenta Štefana Hamrana.

Gustáv Murín tvrdí, že existuje dôvodné podozrenie, že uvedenú osobu v detstve ostatné deti šikanovali prezývkou "UŠATÉ TORPÉDO".

"Malého Pištíka to tak poznačilo, že sa rozhodol "všetkým ukázať" a to tak, že sa cvičil v brutálnych útokoch na svoje okolie až sa stal šéfom elitného komanda LYNX, ktoré poznačil svojim možným komplexom menejcennosti," uvádza spisovateľ v príspevku na sociálnej sieti.

Murín poukazuje na to, že následkom toho trpia nevinní ľudia. 

"Ako v prípade zamestnancov firmy Penta, ktorých táto Pištíkova banda hrdorezov terorizovala úplne nezmyselne pri absurdnom prepade sídla firmy," vysvetľuje.

Prepadom Murín nazýva zásah, keď v decembri v roku 2020 príslušníci Lynx Commanda prišli do administratívnej budovy v bratislavskom Digital Parku, do sídla spoločnosti Penta a v priebehu niekoľkých minút obsadili dve poschodia a zamestnancom nikto nevysvetlil o čo ide.

"Najnovšie by sa mohol priebehom zásahu zaoberať Výbor Národnej rady pre obranu a bezpečnosť. Prostredníctvom svojich advokátov o to žiada dnes už bývalý spolumajiteľ Penty Jaroslav Haščák, ako i samotná finančná skupina," informuje aktuálne denník hnonline.sk a práve na tieto informácie reaguje aj Gustáv Murín.

"Ťažko sa však môžeme čudovať, že organizácii, ktorá má občanom pomáhať a ich chrániť, šéfuje latentný sadista, vybavujúci si tak traumy z deststva, keď ho práve do takej úlohy najal evidentný sociopat Matovič a v takýchto brutálnych útokoch na občanov uvedené policajné zložky priam nabáda. Tu je príklad, keď Pištíkovi Hamranovi prepne a začne sa mstiť za svoje pokazené detstvo," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Gustáv Murín.

Peter Weis: Držte si klobúky! Kde skončila finančná pomoc Ukrajine?
"Logická odpoveď by mala znieť asi takto: Za túto pomoc sa nakúpili zbrane a munícia a tieto sa následne použili na obranu proti Rusku. Omyl!" Tvrdí právnik Peter Weis a v blogu vysvetľuje, ako to teda je. Názorový článok "Kde skončila finančná... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik