Gustáv Murín zvozil SLOVENSKÝ ROZHLAS: Biden našim redaktorom urobil ŠKRT CEZ ROZPOČET!
16 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

RUSKÁ RAKETA NA POĽSKO? No, to sme počuli od pána Zelenského už väčšie bludy. Skonštatoval to na sociálnej sieti spisovateľ a publicista Gustáv Murín. Biden svojím dementovaním udalosti podľa Murína urobil slovenským mainstreamovým novinárom škrt cez rozpočet.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj povedal v stredu lídrom skupiny G20, že je medzi nimi prítomný "teroristický štát". Zároveň obvinil Rusko z raketového útoku na poľské územie, pri ktorom v utorok zahynuli dvaja ľudia. Spojenci Ukrajiny však v tejto veci postupujú opatrne.

Jarko ide iste mobilizovať všetky plte na Váhu

Spisovateľ Murín však konštatuje, že od Zelenského sme už počuli väčšie bludy. "Napríklad ako ruské vojská ostreľovali sami seba v Záporožskej jadrovej elektrárni, alebo ako si sami vyhodili do vzduchu plynovod NordStream, a to ako prekabátená ukrajinská raketa zabila na poľskom území dvoch ľudí tiež komentoval ako "ruský odkaz zasadnutiu G20"."

Podľa Murína to už ani senilný Biden nevydržal a dementoval. "Ale hystéria pokračuje, za chvíľu bude Jarko iste mobilizovať všetky plte na Váhu!"

Zelenskyj sa pustil do lídrov skupiny G20, chce rýchlu reakciu! Spojenci sú opatrní
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj povedal v stredu lídrom skupiny G20, že je medzi nimi prítomný "teroristický štát". Zároveň obvinil Rusko z raketového útoku na poľské územie, pri ktorom v utorok zahynuli dvaja ľudia. Spojenci Ukrajiny však... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Bdelí redaktori a redaktorky Slovenského rozhlasu

Murín však dodáva, že podľa správ a komentárov Slovenského rozhlasu "ich ten Biden s tým dementi ruší, lebo veď oni už mali nachystané zrejme priame spravodajstvo tej Jarkovej mobilizácie - aspoň tak to vyznelo".

"Mimochodom, ten Biden si možno s hanbou spomenul, ako hanebne bombardovali bývalú Juhosláviu a minimálne jedna raketa dopadla na predmestie Sofie!!! A ako bola riadiaca veža na bratislavskom letisku "humánne" varovaná americkými vzdušnými silami, že majú evakuovať, lebo za chvíľu budú aj bratislavské letisko bombardovať?!!," pripomína spisovateľ.

"Ale vtedy boli inak tak bdelí redaktori a redaktorky Slovenského rozhlasu akosi potichu. Nie je to čudné?," kladie Murín v závere oprávnenú otázku.

Zelenskyj sa lídrom skupiny G20 na summite na indonézskom ostrove Bali prihovoril prostredníctvom videa. Zásah poľského územia raketou označil za "skutočné vyhlásenie Ruska, ktoré (Moskva) priniesla na summit G20".

Slováci sú obeťou INFORMAČNEJ VOJNY zo strany vlastnej VLÁDY!
Dnes namiesto ospravedlnenia počúvame od zbabelých vládnych politikov a zbabelých novinárov, že je jedno, či to bola ruská raketa alebo nebola, na vine je aj tak Rusko, skonštatoval vo svojom statuse historik a politický analytik Eduard Chmelár.... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik