Prihrieva si Nicholsonová vlastnú polievočku? "AGÓNIU vlády HEGATOVIČA je potrebné ukončiť!"
02 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Predvianočná dilema. Tak tú momentálne rieši europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. 

"Je Slovensko tehotné na novú politickú stranu?" Touto otázkou začala svoj status pred mesiacom na sociálnej sieti Nicholsonová. Politička si myslí, že "o našom živote by už viac nemali rozhodovať hlúpi, podpriemerní a ukričaní PSYCHOPATI". 

"Stretávam sklamaných a nahnevaných ľudí, ktorí nemajú koho voliť," hovorí Nicholsonová. Uvádza, že si o sebe nemyslí, že je nejaký politický mesiáš, ktorý môže spasiť Slovensko, ale teší ju, že sa "okolo mňa začali sieťovať motivovaní, vzdelaní a slušní ľudia s víziou".

Takto si vlastne pripravovala pôdu pre vznik novej strany. Už jej totiž asi nestačí život v Bruseli a potrebuje sa poohliadnuť po perspektívnejšej budúcnosti doma na Slovensku.

Nicholsonová vyzýva ľudí: Nebojte sa ísť do politiky! Väčšia STOKA už to byť nemôže
"Je Slovensko tehotné na novú politickú stranu?" Touto otázkou začala svoj najnovší status na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Slovákov čakajú v sobotu komunálne a krajské voľby a politička si myslí, že "o našom živote by už... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Predvianočná dilema o predčasných voľbách v 4 bodoch podľa Nicholsonovej vyzerá takto:

1) Táto vláda extrémne škodí krajine. Je nevyhnutné ukončiť jej agóniu. Ľudia si zaslúžia, aby štát znovu fungoval a aby krajinu viedol niekto príčetný.

2) O tom, že predčasné voľby sú jediným riešením hovorí prezidentka aj Sulík. Kým prezidentke Čaputovej verím, že jej ide o krajinu, Sulík sa predovšetkým pokúša ukončiť strmý pád svojich preferencií. Vznikajú nové politické subjekty, SaS potrebuje voľby čo najskôr.

3) SaS sa spája s Hlasom, lebo majú spoločného nepriateľa. Pri tej svadbe z rozumu netreba zabúdať, že všetky tváre dnešného Hlasu vzišli zo Smeru, proti ktorému zvykla stará dobrá SaS bojovať:

- Žiga aj s jeho úplatkom za zahladenie daňových podvodov vlastného synovca a s daňovými podvodmi svojej firmy Taper, obchodujúcej so slovenským drevom.

- Kaliňákova Saková so svojim poradcom Gašparom a s tendrom za 100 miliónov, ktorý ušili na mieru Bonulu.

- Pellegrini podozrivý z úplatku 150-tisíc eur v žltej škatuli od šampanského.

- Ficov mediálny pudlík Erik Tomáš, ktorý sa stretol s Tóthom aj s Kočnerom, aby zachránil Tománkovcov z Čistého dňa, kde zneužívali deti a dnes to hrá na sociálne cítiaceho.

Och! Ako dlho asi vydrží ich manželstvo?

4) Agóniu vlády Hegatoviča je potrebné ukončiť. Ale rovnako potrebné je urobiť všetko pre to, aby z predčasných alebo riadnych volieb nevznikol zlepenec pravicového a ľavicového extrému (SMER, Republika) a marketingového púdru na skorumpovaných tvárach (Hlas). Prieskumy vyzerajú neradostne, ľudia sú nahnevaní a sklamaní, neveria žiadnej zo súčasných politických strán.

Politológ Lenč Nicholsonovej: Nová strana? Radšej len pozhasínajte svetlá! (VIDEO)
Lucia Ďuriš Nicholsonová oznámila, že rokuje s desiatkami ľudí o budúcom projekte a z neho by mohla vzísť aj nová politická strana. Politológ Jozef Lenč to na sociálnej sieti hodnotí: Nicholsonová zakladá bruselsko-vidiecky hybrid sociálnej... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

NESKLAMALA

A v závere stausu nás europoslankyňa nesklamala. "Preto som presvedčená, že nový politický subjekt s jasným hodnotovým kompasom, rozumnými riešeniami a s jasnou komunikáciou môže priniesť nádej. Nielen pre ľudí, ale aj pre možných koaličných partnerov," urobila Nicholsonová reklamu svojej vznikajúcej strane.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik