Čo sa splnilo a aké pohromy nás ešte čakajú? Vanga predpovedala, že USA pokľaknú pred Ruskom
22 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Čo sa splnilo a aké pohromy nás ešte čakajú? Mnohí na bulharskú jasnovidku nedajú dopustiť a niektorí jej predpovede berú z rezervou. V každom prípade každý si rád prečíta jej prognózy do budúcna a stihla ich veru neúrekom. Keď v roku 1996 zomrela, nechala predpovede na každý rok, až po 5079!

Baba Vanga († 85) svoju unikátnu schopnosť vidieť do budúcnosti vraj získala ešte ako 12-ročné dieťa, keď prišla o zrak počas silnej búrky. Odvtedy predpovedala množstvo udalostí, ktoré sa nakoniec naplnili, píše portál pluska.sk.

Jedna z predpovedí Baby Vangy na rok 2022 sa naplnila. Čo predpovedala a čo nás ešte môže do konca roku 2022 prekvapiť, zarmútiť, potešiť?

Povodne aj extrémne sucho

Baba Vanga predpovedala, že časti Ázie a Austrálie budú zasiahnuté intenzívnymi záplavami, čo sa aj naplnilo po tom, ako veľkú časť východného pobrežia Austrálie zasiahli tento rok záplavy.

Nie je to však jediná z jej predpovedí na rok 2022, ktorá sa naplnila. Baba Vanga vo svojich predpovediach tiež naznačila, že veľké mestá zasiahne vlna horúčav a sucha, po ktorom bude nasledovať masívny nedostatok vody. Krajiny v celej Európe vyzývali ľudí, aby šetrili zásoby vody. Taliansko napríklad čelilo najhoršiemu suchu od 50. rokov minulého storočia.

Celkovo tento rok zasiahli Európu vysoké teploty a nedostatok zrážok, čo v mnohých krajinách vrátane Česka, Nemecka, Španielska či Francúzska vyústilo do masívnych požiarov, počas ktorých zhorelo v Európe do 14. augusta takmer 700-tisíc hektárov lesov.

Rozprávka Tisíc a jeden odchod Borisa Kollára z vlády sa asi opäť skončí happy endom. Zostane!
Predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár by si pokojne mohol založiť firmu „Sľubotechna a kolektív“, lebo toľko, čo nasľuboval on aj so svojimi spolustraníkmi, toľko nenasľuboval nikto z celej súčasnej koalície. Týka sa to najmä... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Série útokov

V proroctve sa píše, že na viacerých územiach vrátane Európy prebehne séria útokov. Prízvukuje tiež, že Európa zanikne a územie ovládnu moslimovia.

Putin sa stane pánom sveta

Podľa britského The Mirror vedma predpovedala, že ruský prezident bude pánom sveta. Vo svojej vízii ho vraj videla ako vodcu celého sveta a Rusko ako superveľmoc. "Všetko sa roztopí ako ľad a jediné, čo zostane nedozknuté bude sláva Vladimíra Putina, sláva celého Ruska," povedala koncom 80. rokov Vanga.

Nový smrtiaci vírus

Podľa Baby Vangy čaká ešte tento rok ľudstvo aj nový smrtiaci výrus. Na Sibíri sa vraj následkom globálneho otepľovania objaví nový smrtiaci výrus, ktorý spal zamrznutý v ľadovci.

Herečka Holubová: Ožeriem sa, hlavne nech mi netopí Putin
V Čechách má ministerstvo životného prostredia program, v rámci ktorého sa rozhodlo Čechov vzdelávať o zmene klímy, rozhodnutiach EÚ a ďalších podobných témach. Vzdelávanie prebieha formou podcastov. Moderuje ich bývalý minister životného... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik