Juraj Kemka má v hlave STOP a v JEDNEJ VECI urobil rázny krok
21 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Mimóza okrem toho, že je to kvet, je aj televízna relácia. Jej hosťom bol herec Juraj Kemka, ktorý sa vyjadril aj k neutíchajúcej kauze okolo hračkárstva Dráčik. Majiteľ sieti predajní má na mnohé veci alternatívny názor, ktorý sa nebojí publikovať na stránkach svojho hračkárstva a Juraj Kemka sa preto rozhodol pre rázny krok!

Jurajovi Kemkovi a jeho manželke sa nepáči konanie majiteľa siete predajní Dráčik, kde sa predávajú hračky. Jeho manželka si dokonca mala medzi prvými vypočuť výzvu, aby ľudia kontaktovali výrobcov hračiek a informovali ich o "nevhodných názoroch" predajcov ich výrobkov.

Herca Juraja Kemku sa na tému pokúsili navnadiť moderátorky

Jedna z moderátoriek prečítala známe mainstreamové fakty: "Dráčik je firma šíriaca nepravdy, konšpirácie a nenávistných prejavov, takže podľa nej neprináša radosť tak, ako by hračkárstvo malo". 

"Vznikla preto výzva, podľa ktorej je dôležité na túto, citujem, výkladnú skriňu demagógie, upozorniť výrobcov, ktorí cez Dráčika predávajú svoje výrobky," čítala moderátorka a menovala firmy, ktoré reagovali spôsobom, že si situáciu okolo "Dráčika" preveria.

Dráčik satiricky triafa do čierneho: Naďko aj Čauputvárová...
Slovenská sieť predajní Dráčik s hračkárskym sortimentom dala o sebe vedieť už niekoľkokrát. Najnovšie ide o satiru, kde autor triafa do čierneho! Spomína Naďka aj Čauputvárovú! Hračkárstvo Dráčik je v centre pozornosti, len preto že sa jeho... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ako reagoval Kemka?

„Základná vec je ukázať, že tam nevkročíš. My sme toto doma riešili. Moja múdra dobrá žena napísala do Lega a to Lego jej veľmi rýchlo, veľmi kvetnato a obsažne odpísalo, že my sme firma, ktorá je na takéto veci citlivá,“ hovorí Kemka. 

„On...," tvrdil Kemka a zrejme mal na mysli autora článkov na webstránke Dráčik, ktorým je samotný majiteľ, "...osloví veľkú skupinu hlúpych ľudí, ktorí na to nabehnú, a ktorí tie konšpirácie a sprostosti budú šíriť ďalej. Ale je dôležité, že sa ľudia ozvú a že povedia, haló, toto nie. A keď budeme ten Dráčik bojkotovať… no ja si tam v živote nepôjdem kúpiť hračku,“ zverejňuje sa hercovi, ktorému moderátorky pritakávajú.

Kemka si podľa rozhovoru dokonca nezapne ani animovanú rozprávku o Dráčikovi. Tá síce vznikla pred veľa rokmi, ale on už má v hlave "stopku" pre Dráčika.

Bekmatov: DRÁČIK a premotivovaní POKRYTCI
Šikana za názor v predvečer boja za slobodu a demokraciu? Hračkárstvo Dráčik je v poslednom období v centre pozornosti, len preto že sa jeho majiteľ nebojí povedať svoj názor. Najnovšie na histériu okolo hračkárstva a jeho majiteľa reagoval aj... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik