Danko: Splašený HEGER, oplašená ČAPUTOVÁ sú NEBEZPEČNÍ!
16 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Predčasné reakcie politikov sú veľmi nebezpečné a jedine ukazujú absolútnu neschopnosť týchto ľudí analyzovať situáciu, čo ukazujú dennodenne pri riadení štátu. Skonštatoval to opozičný politik a predseda SNS Andrej Danko v reakcii na postoje čelných slovenských predstaviteľov na výbuchy v Poľsku.

Odsúdili údajný útok ruských rakiet na Poľsko

"Splašený Eduard Heger, oplašená Zuzana Čaputová a ďalší opäť ukázali, akí sú nebezpeční pre Slovensko. Bez akéhokoľvek overenia informácie odsúdili údajný útok ruských rakiet na Poľsko. Sám americký prezident Joe Biden vyhlásil, že je nepravdepodobné, že by raketa bola odpálená z Ruska," prízvukuje Danko.

Podľa národniara všetci si želáme mier. Takéto predčasné reakcie politikov sú však veľmi nebezpečné a jedine ukazujú absolútnu neschopnosť týchto ľudí analyzovať situáciu, čo ukazujú dennodenne pri riadení štátu, píše Danko na sociálnej sieti.

"A tak to tu milí priatelia vyzerá… Ľavá ruka nevie, čo robí pravá. Tieto tri roky, títo ľudia nezvládli ani jednu problematiku, ktorá trápi ľudí. Zaujímajú ich len pózy či gestá, reálna práca im je vzdialená," uzavrel Danko.

Pád rakiet do Poľska: Vladimír Zelenskyj obviňuje, Kuleba veľmi odvážne vyzýva, Biden je zdržanlivý, vyjadrilo sa aj Rusko (VIDEO z miesta)
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v utorkovom videoprejave obvinil Rusko z vypálenia rakiet na Poľsko, ktoré je členskou krajinou NATO. Tento zatiaľ nepotvrdený čin nazval "veľmi výraznou eskaláciou" konfliktu. Kuleba vyzýva na zvolanie... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Až takí zbrklí však neboli

"So znepokojením sledujem aktuálnu situáciu v Poľsku. Kontaktoval som poľského premiéra Mateusz Morawiecki. Som tiež v intenzívnej komunikácii s ministrom obrany Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO. Slovensko vyjadruje plnú podporu Poľsku. Sme pripravení byť zodpovedným spojencom," napísal na sociálnej sieti premiér Heger.

Prezidentka Čaputová však bola pri vyjadrovaní opatrnejšia. "Informácie o dopade rakiet na územie Poľska sú znepokojivé a prirodzene vzbudzujú obavy. Počkajme však na zhodnotenie celej situácie v najbližších hodinách. Dôverujem tomu, že reakcia nás a našich spojencov bude rozvážna, rozumná a primeraná. Vyjadrila som prezidentovi Andrzejovi Dudovi podporu a solidaritu poľskému ľudu," napísala hlava štátu na facebooku.

Poľsko zasiahla UKRAJINA! Iba omylom? Reakcia Medvedeva JE JASNÁ
V utorok večer zasiahli pohraničie Poľska výbuchy, ktoré zabili dvoch ľudí. Prvé informácie naznačujú, že zbraň, ktorá pristála na hraniciach NATO, bola ruskej výroby, ale bola použitá ako súčasť ukrajinských systémov protivzdušnej obrany,... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik