DRÁČIK vracia úder: Denník SME a iné MÉDIÁ KLAMÚ!
12 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Hračkárstvo Dráčik je v poslednom období v centre pozornosti, len preto že sa jeho majiteľ nebojí povedať svoj názor. Ani v najnovšom texte si Dušan Víglaský neberie servítku pred ústa a vysvetľuje ako sa veci skutočne majú.

"Dráčik má viac ako 100 dodávateľov a iba jeden poslal alibistickú odpoveď, že ruší reklamu na webe, ktorá ani nikdy neexistovala a tou firmou je Lego. Obchodní partneri ma kontaktovali iba z dôvodu podpory," vysvetľuje Dušan Víglaský na oficiálnej stránke hračkárstva.

"Čiže tvrdenie, že poškodzujem partnerov a rušia so mnou zmluvy, je čistá lož s číslom 1. Principiálne som sa Lega opýtal, ktoré slovo alebo vyjadrenie je v rozpore s ich hodnotami, ktorým by som niekoho urážal. Konkrétnu odpoveď som nedostal iba alibistické vyjadrenie, že monitorujú situáciu," približuje stav vecí.

"Super monitorujte, ale to čo ste poslali do médií poškodzuje mňa. Firma Albi uviedla, podľa Sme, že Dráčik nie je tolerantný a rovnoprávny. Milé Albi, pošlite mi prosím v čom konkrétne. Ja to vaše vyjadrenie uverejním," uvádza Víglaský.

"Lož číslo 2. Obvinenie, že Legenda o dúhovom náčelníkovi uráža homosexuálov.

Lož číslo 3. Nepriama podpora invázie. Prečítajte si pozorne všetky články a zistíte, že podporujem všemožne mier.

Lož číslo 4. Šírenie Ruskej propagandy, dezinformácií a nenávisti. Vážení, neuviedli ste ani jeden príklad.

Lož číslo 5. Spochybňovanie Covid 19. Ja nespochybňujem Covid ako chorobu ani jej obete. Spochybňujem vznik, spôsob šírenia, opatrenia ktoré šíreniu napomáhali a spôsoby prevencie a liečenia."

PRIESKUM Ako sú Slováci spokojní s PREZIDENTKOU? TOTO sa jej páčiť NEBUDE
Prezidentka Zuzana Čaputová toto určite nečakala! Väčšina Slovákov jej totiš poslala jasný odkaz. S doterajším pôsobením hlavy štátu je spokojných len 37 percent občanov! Vyplýva to z exkluzívneho prieskumu agentúry Median SK pre RTVS. Väčšina... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

"Tu uvediem len jedno klamstvo z tisíc. Očkovanie je sloboda. Firma Pfizer sama priznala, že vakcíny neboli testované na tvorbu protilátok. Protilátky nevytvára, ale zato hromadu vedľajších účinkov áno, ktoré boli utajované. Ako napríklad zápal srdcového svalu, trombóza, mozgová mŕtvica, poškodenie imunity alebo tvorba samotného covid 19!!! Je toho kvantum," pripomína majiteľ Dráčika.

Upozorňuje, že kto chce, ten to nájde v odtajnených dokumentoch klinických testov samotného Pfizeru. Tieto informácie sa postupne odkrývajú a už ich dokonca prezentujú aj mainstreamové médiá v iných štátoch, napríklad redakcia Bild v Nemecku, kde doslovne uviedli, že boli páchané zločiny proti ľudskosti. "Iba u nás je akosi ticho. Respektíve, sa dôležité veci prekrývajú inými témami," varuje pred zaužívanou taktikou mainstreamu.

"V jednom ste ale mali pravdu. Články píšem ja, Dušan Víglaský a budem ich písať naďalej. Zdá sa, že vám to nejako nevyhovuje. Dajte si ľudia odpoveď sami V čom denník SME aj iní neklamú a včom sa im dá vôbec veriť!," uzavrel Víglaský.

Blaha o najnovších PRIESKUMOCH: Liberáli sa rútia plnou parou vpred na SMETISKO DEJÍN!
Z najnovších prieskumov sa musí slovenskej neoliberálnej pravici krútiť hlava - Matovič padol na 3,9% a Čaputovej dôveruje už len 30%. Skonštatoval to podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha v reakcii na výsledky prieskumu, ktorý zrealizovala prieskumná... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik