Blaha o najnovších PRIESKUMOCH: Liberáli sa rútia plnou parou vpred na SMETISKO DEJÍN!
12 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Z najnovších prieskumov sa musí slovenskej neoliberálnej pravici krútiť hlava - Matovič padol na 3,9% a Čaputovej dôveruje už len 30%. Skonštatoval to podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha v reakcii na výsledky prieskumu, ktorý zrealizovala prieskumná spoločnosť Median SK pre RTVS. 

"V prvom rade gratulujeme Matovičovi k tomu, že sa pridal k Remišovej - už aj on má toľko percent, čo plnotučné mlieko. Bravó! Presne pred týmto som varoval vládne strany už v lete - ak nebudú predčasné voľby, tak sa OĽaNO ako aj Sme rodina prepadnú pod 3%. Keby išli do predčasných volieb, možno s odretými ušami naškrabkajú 5%, takto nemajú šancu. Páchajú politickú samovraždu - dobre im tak," uviedol škodoradostne Blaha.

Zdroj: Median pre RTVS

U liberálov zjavne rastie nervozita

Podľa smeráka brutálne padá aj SaS-ka. U liberálov zjavne rastie nervozita. Sulík dokonca prirovnal Záborskú k rakovine či cholere. 

"Ja len, že keď my Čaputovú označíme za americkú agentku, tak tu lietajú žaloby a celá liberálna tlač to považuje za vrchol nenávisti proti ženám. Obyčajný politický názor. Ale keď tuná Sulík s Cigánikovou a Kolíkovou na tlačovke SaS prirovnajú inú ženu političku k najstrašnejším smrteľným chorobám, tak sa na tom liberálne kaviarne náramne dobre zabávajú na sociálnych sieťach," upozorňuje pozičný poslanec.

Farkašovský o EÚ: Z elegantnej dámy pomätená tetka
Novinár Karol Farkašovský upozorňuje, že EÚ má najvyšší čas na to, aby sa spamätala. Prirovnáva ju k spočiatku vznešenej dáme so šľachetnými úmyslami, ktorá sa priamo pred našimi očami mení na pomätenú starenu. Toto prirovnanie sa asi mnohým... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Poukazuje na to, že už to odrazu nie je nenávisť proti ženám, ale vrchol progresívneho humoru. "Výborne. Toľká konzistentnosť. Len si predstavte, že by niekto prirovnal k rakovine Čaputovú, hádzali by sa o zem a Bárdy by už písal siedmy hysterický komentár o tom, ako dotyčného treba zakázať a zavrieť," myslí si politik.

Podľa Blahu sú to pokrytci a ľudia to vidia. Mediálny kult, ktorý vytvorili okolo Čaputovej, sa im totálne rozpadol. "Pred dvoma rokmi mala podľa prieskumov Čaputová dôveru 70%, pred rokom 50% a teraz bum - 30%. Blahoželáme," dodáva ironicky. "Dajme tomu ešte rok a madam Zmarené referendum sa prepracuje na pekných Kiskových 6%."

Zdroj: RTVS

Blaha je presvedčený, že slovenská liberálna pravica sa rúti plnou parou vpred na smetisko dejín. Ostáva im už jediná možnosť - sfalšovať voľby, uzatvára. 

PRIESKUM Ako sú Slováci spokojní s PREZIDENTKOU? TOTO sa jej páčiť NEBUDE
Prezidentka Zuzana Čaputová toto určite nečakala! Väčšina Slovákov jej totiš poslala jasný odkaz. S doterajším pôsobením hlavy štátu je spokojných len 37 percent občanov! Vyplýva to z exkluzívneho prieskumu agentúry Median SK pre RTVS. Väčšina... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik