Desivé svedectvo o ďalšej TRAGÉDII na koľajniciach!
07 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Ďalšia TRAGÉDIA na koľajniciach! Vlak prešiel len 35-ročného muža. Portálu zoznam.sk sa podarilo skontaktovať s očitým svedkom nehody.

Len nedávno sa udiala tragická nehoda v Bratislave v úseku vlakových staníc Devínska Nová Ves a Bratislava Lamač. Pričom “osoba utrpela vážne zranenia nezlučiteľné so životom,” ozrejmila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

V pondelok ráno došlo k ďalšiemu nešťastiu, pri ktorom vlak zrazil muža. Informáciu potvrdila aj policajná hovorkyňa, ktorá uviedla, že pri zrážke došlo k zraneniam, ktorým obeť podľahla. “Dnes krátko po šiestej hodine rannej  sme prijali oznámenia o zrážke vlaku s osobou. Podľa doterajších informácií  v úseku železničnej trate Dolný Kubín – Trstená rušňovodič zbadal osobu v koľajisku. Následne rušňovodič  použil zvukovo výstražné znamenie a rýchločinné brzdenie, no pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke vlaku s osobou zabrániť.  Následne bolo zistené, že ide o 35 ročného muža. Muž pri zrážke utrpel zranenia, ktorým podľahol.  U rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška na prítomnosť alkoholu s negatívnym výsledkom. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,” skonštatovala policajná hovorkyňa.

Sype si popol na hlavu! Arcibiskup Orosch vydal VYHLÁSENIE
Ustúpil dobrovoľne, alebo radšej „dobrovoľne“? Azda najskloňovanejším menom na Slovensko bolo v týchto dňoch Ján Orosch. Jeho slová, ktoré napísal v internom cirkevnom obežníku vyvolali rozruch nielen medzi politikmi, ale aj medzi bežnými Slovákmi.... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Desivé svedectvo

Tragédia sa odohrala v pondelok ráno a portálu sa podarilo skontaktovať s očitým svedkom desivej nehody. “Nastúpil som na vlak a šli sme so spolužiačkou na prax. Za kubínskou stanicou, asi tak cca 400 metrov, sme cítili taký buchot, ale mysleli sme si, že je to výhybka. Prišlo nám to však divné, lebo tam žiadna nebola, a potom vlak prudko zastal,” hovorí Tomáš, ktorý v ten moment sedel vo vlaku.

Keď z neho vystúpil, naskytol sa mu hrôzostrašný pohľad. “Všetci sedeli. Ja som šiel vonku. Telo tam ležalo. Prišli záchranári a keď telo zobrali, tak som sa bavil s rušňovodičom, že muž v čiernom skočil (z kríkov sa priplazil skôr) pod vlak, a že rušňovodič nemal šancu zabrzdiť,” uzavrel očitý svedok.

Polícia zadržala údajného VRAHA! Obeť brutálnej vraždy mala ZVIAZANÉ RUKY a na krku ZÁVAŽIE
Brutálna vražda ožíva! V prípade vraždy podnikateľa Rastislava Habšudu z Hornej Nitry nastal zásadný zvrat. Nebohého našli v priehrade v Novákoch ešte v apríli 2006. Obeť mala zviazané ruky vzadu, okolo krku lano s kanalizačným poklopom a prelepené... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik