Zas ten Nostradamus.....
27 | 10 | 2022 I Milan Laca

Nostradamus predpovedal novú vojnu, vznik umelej inteligencie a klimatické katastrofy na rok 2023.

Nový rok 2023 si podľa Nostradamových predpovedí ľudstvo zapamätá pre anomálne spoločensko-politické a klimatické kataklizmy.

„Dvaja súperi sa spoja

Keď sa väčšina ostatných spojí s Marsom

Africký vodca vystrašený a trasúci sa

Dvojitá aliancia je rozdelená flotilou"

Niektorí vykladači jeho  odkazu videli v „africkom vodcovi“ amerického miliardára Elona Muska. Veď dobyvateľ vesmíru a tvorca elektromobilu Tesla pochádza z Juhoafrickej republiky.  A jeho možný „strach“ sa interpretuje ako obavy z podnecovania jadrovej vojny, ktorá by sa mohla rozhorieť v dôsledku neochoty kyjevského režimu začať diplomatický dialóg s Ruskom.

Putina sa pokúsia ZABIŤ! Čo ďalšie predpovedal Nostradamus na rok 2023?
Nostradamus v jednom zo svojich proroctiev správne odhadol, že kráľovná Alžbeta zomrie v roku 2022. Čo ďalšie by sa malo v nadchádzajúcich mesiacoch stať podľa vykladačov jeho básní? Veľká vojna Začneme zlými správami. Konflikt na Ukrajine bude... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Kritický rok

Nostradamus veril, že prevraty, ktoré sa čoskoro stanú, povedú k odhaleniam a začiatku novej éry v živote ľudstva. Kritický rok 2023 bude znamenať očistu a duchovné znovuzrodenie ľudstva. V niektorých štvorveršiach sa  zmienil o páde ohňa (možno asteroidu alebo meteoritu), ktorý by narušil zemskú rovnováhu, v dôsledku čoho by sa zmenila dráha Zeme. Podľa jeho  predpovedí, bude svet v roku 2023 trpieť radom prírodných katastrof: V oceáne dôjde k otrasom, ktoré spôsobia obrovské cunami a zemetrasenia. Hladina svetových oceánov začne výrazne stúpať. Rozlúštené proroctvá tiež hovoria, že Anglicko a južné pobrežie Ameriky budú zaliate  vodami oceánu. V mnohých krajinách sa stratí pitná voda a bude nedostatok potravín.

Vojny

Nostradamus predpovedal nové veľké vojenské zrážky v roku 2023. Vykladači sa domnievajú, že predpoveď hovorí, že islamské štáty sa pokúsia napadnúť nové územia. Vplyv islamského sveta bude obzvlášť aktívny v roku 2023. Turecko poruší záujmy moslimského sveta, hrozba arabsko-tureckého konfliktu je veľká. Pri tureckom pobreží existujú náznaky stretov medzi islamistami a kresťanmi. Podľa jedného z štvorverší budú počas novej vojny použité „jedy“, možno chemické, alebo bakteriologické zbrane.

Európa sa bude mať... 

Ďalšie Nostradamovo štvorveršie hovorí, že Európu zachváti vojenská konfrontácia, ktorá bude trvať sedem mesiacov. Predpoveď hovorí, že „armády budú stáť okolo veľkého mesta“. Mnoho ľudí zomrie a výsledkom bude nový svetový poriadok.

 Amerika v ohrození 

V novom roku bude v USA politická nestabilita. Nespokojnosť obyvateľstva s vládnucim režimom môže viesť začiatkom roku 2023 k občianskej vojne. Americkému prezidentovi predpovedá  „záhadnú chorobu“ a jeden z rodinných príslušníkov  zomrie pri autonehode.

Aktuálna vojna

Nostradamus hovoril aj o tretej svetovej vojne. Hrozba jej začiatku bude trvať až do roku 2024. Rusko bude spolu s Indiou a Čínou odolávať vojenským provokáciám zo strany USA, Európskej únie a Japonska. Veštec tentoraz nepredpovedal použitie jadrových zbraní. Predpovedá začiatok globálneho ozbrojeného konfliktu v roku 2038. 

Cestovateľ v čase varuje ľudstvo: TOTO navždy zmení chod dejín!
Hrozivý sci-fi scenár! Muž, ktorý tvrdí, že prichádza z roku 2906 a cestuje v čase, ľudstvo varuje! Podľa jeho slov v nasledujúcich rokoch bude čeliť katastrofickým udalostiam – vrátane „očisty“ podľa predlohy filmu „Purge“. Vraj sa im... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Hladomor a sťahovanie národov

Séria vojenských stretov, ekonomický chaos a ťažká kríza povedú k výraznej migrácii obyvateľstva. Ľudia opustia svoje domovy a budú hľadať pokojné miesta. To však len zvýši nedostatok potravín a pitnej vody vo svete.  

Hospodárska kríza – 2023

Nostradamus priamo poukázal aj na znehodnocovanie peňazí. Napísal, že v roku 2023 budú ľudia zapaľovať ohne bankovkami, pretože už nebudú na nič dobré. Začnú sa masové nepokoje. Svet úplne prejde na online platby a odmietne platby v hotovosti.

Nový pápež

Nový rok 2023 sa bude niesť v znamení zmien aj vo Vatikáne. Poukázal na príchod mladého pápeža, ktorý bude nástupcom pápeža Františka. Predpovede  sú interpretované tak, že nová hlava katolíckej cirkvi neprinesie veriacim pokoj, skôr naopak. A jeho predchodcom bude posledný „skutočný pápež“.

Predpovede o Rusku

Nostradamus tiež veľa hovoril o budúcnosti mnohých krajín v Európe a Ázii a nevynechal ani  Rusko.  Rok 2023 bude „výzvou pre vládcu“. Hovoril o aliancii, ktorá by zahŕňala Rusko a niekoľko východných štátov. Veril, že vodca krajiny bude musieť urobiť ťažkú ​​voľbu, ktorá bude osudná pre všetkých Rusov. Štát bude vytrvalo znášať všetky skúšky, ktoré predpovedal a bude sa ďalej bezpečne rozvíjať. Prírodné katastrofy vo svete povedú k tomu, že severná časť Ruska sa stane pre mnohé národy „zasľúbenou zemou“.  

Gruzínsko - ruská jasnovidecká záhada - Džuna (VIDEO)
Čo sa naplnilo z predpovedí liečiteľky Džuny o Rusku a Ukrajine? Mnohí z jasnovidcov sú šarlatáni. Ale sú aj takí, ktorých proroctvá sa naplnili. Napríklad sú to aj slová o budúcnosti, ktoré vyriekla jasnovidka Džuna. Životopisné... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik