Cestovateľ v čase varuje ľudstvo: TOTO navždy zmení chod dejín!
21 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Hrozivý sci-fi scenár! Muž, ktorý tvrdí, že prichádza z roku 2906 a cestuje v čase, ľudstvo varuje! Podľa jeho slov v nasledujúcich rokoch bude čeliť katastrofickým udalostiam – vrátane „očisty“ podľa predlohy filmu „Purge“. Vraj sa im nevyhneme.  

Používateľ „timevoyager“ (v preklade cestovateľ v čase, pozn. autora) na sociálnej sieti TikTok napísal, že precestoval už veľa rokov. Teraz je podľa neho najlepší čas ľudstvu pomôcť. V piatich videách tvrdil, že päť konkrétnych udalostí, ktoré sa majú stať nasledujúce dva roky, môže navždy zmeniť chod ľudských dejín, píše britský bulvárny portál The Sun. Varoval, že treba konať teraz.

Na čo sa máme údajne pripraviť

Už o najbližšie dva roky bude ľudstvo čeliť udalostiam, ktoré zmenia chod našich dejín, preto treba konať. Nový čas uvádza, že v blízkej budúcnosti zemeguľu zamorí "zombie" mor ošípaných, objavia sa mimozemšťania a v živote budeme obmedzovaní lockdownami. Prasačí mor sa bude šíriť náhodným prenosom z laboratória, už v roku 2024 nakazí aj prvého človeka, informuje portál.

Predpovede budúcnosti nie sú vôbec priaznivé. Čakajú nás spoločenské a klimatické zmeny.

„V januári 2023 bude schválený zákon, ktorí povedie k „očiste“. (Podľa predlohy hororového filmu „Purge“, v ktorom je raz do roka na 12 hodín povolené robiť všetko – vrátane zabíjania. Počas tohto obdobia dochádza k absolútnej anarchii a neopísateľným zverstvám, pozn. autora).

V nápadnej podobnosti s hitom hororovej franšízy tvrdí, že sa začne odohrávať počas jednej noci počas prvých dvoch rokov. Dodáva, že vražedná udalosť bude trvať až jeden týždeň,“ uvádza denník.

Tento a budúci rok bude prelomový: „Do Vianoc 2022 by mali ľudia získať aj dôkaz o existencii mimozemšťanov. Tých spája aj so stavbou pyramíd v Egypte. Dodáva, že výrobcovia automobilov Tesla a Amazon sa v roku 2023 spoja, aby vytvorili novú „futuristickú“ technológiu.“

Nostradamus predpovedá strašnú veľkú vojnu v roku 2023!
Ak ste si mysleli, že rok 2022 je zlý, Nostradamove predpovede na rok 2023 vás príliš nepotešia. No aby sa čitatelia ukľudnili, portál IFL Science informuje o tom, koľko pravdy je na jeho tvrdeniach o Putinovi a možnej svetovej vojne. Slávny... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik