Gruzínsko - ruská jasnovidecká záhada - Džuna (VIDEO)
14 | 10 | 2022 I Milan Laca

Čo sa naplnilo z predpovedí liečiteľky Džuny o Rusku a Ukrajine?

Životopisné fakty

Evgenia "Džuna" Davitašvili pochádzala zo starovekej asýrskej dediny Urmia, ktorá sa nachádza na Kubáni. Jej otec bol rodák z Iránu, ktorý sa so svojou rodinou presťahoval do ZSSR a usadil sa na území Krasnodaru. Oženil sa  s kozáckou ženou Annou. Svoj talent, podľa príbuzných, odovzdal Jevgenii Davitašvili od svojho otca a prababičky, ktorí mali podľa rodinnej tradície dar liečiť. Jevgenia študovala na Rostovskej lekárskej fakulte, potom odišla pracovať do Tbilisi, kde sa preslávila ako liečiteľka.

Džunine predpovede (v ruštine)

Slávne osemdesiate

V 80. rokoch minulého storočia sa Džuna Davitašvili stala najvyhľadávanejšou, najdrahšou a najvplyvnejšou tradičnou liečiteľkou v Sovietskom zväze. Vplyvní úradníci, intelektuáli a mnohí známi ľudia obdivovali „nevysvetliteľné“ a „fenomenálne“ schopnosti tejto ženy. ( Napríklad liečila Leonida Brežneva, Borisa Jeľcina, aj Karla Gotta a Helenu Vondráčkovú - poznámka redakcie.) Ako dieťa v sebe Džuna objavila nevysvetliteľnú schopnosť diagnostikovať choroby a liečiť ich zdvihnutím rúk a nedotýkaním sa tela pacienta. Pocitom v končekoch prstov – tepla, chladu či mravenčenia – sa naučila určiť povahu a závažnosť patologického stavu a zmierniť bolesť.

Udrite už na to Rusko!
Poľský generál Ružanský odporučil Ukrajine udrieť na územie Ruska. Miroslav Ružanský, generál poľskej armádnej zálohy, navrhol, aby Ukrajina zaútočila na Rusko, aby sa „ubránila“. Má v tom jasno „Najlepšia forma obrany je útok. Musíme vytvoriť... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Milan Laca

Posledné Džunine proroctvá o Ukrajine

Hoci sa Džunin život skončil v roku 2015, niektoré z jej predpovedí sa už naplnili  a mnohé ďalšie sa možno ešte len stanú. Po prežitej klinickej smrti mohla Džuna nahliadnuť do budúcnosti nielen jednotlivcov, ale celej krajiny. Hlavné miesto patrí prognózam budúceho osudu Ruska. Prioritou je potvrdenie nedotknuteľnosti krajiny a navyše nevyhnutnosť odplaty zo strany Západu za pokusy ovplyvniť jeho suverenitu.

Čo predpovedala

Najnovšie predpovede Juny sú obzvlášť zaujímavé a relevantné v roku 2022. Pred smrťou hovorila o svojej vízii udalostí na Ukrajine a rozprávala o tom, čo bolo pre ňu  samozrejmé, ale bolo skryté pred očami iných. V predpovediach o Donbase a vojenských operáciách v Luganskej ľudovej republike,  povedala, že  Rusku zostane to, čo mu  vždy patrilo. Samotná vlna vojny, ktorú pocítia obyvatelia týchto oblastí, by sa mala v blízkej budúcnosti skončiť.

Rusko bude prosperovať

Rusku predpovedala  prosperitu a rozvoj. Jeho územia sa budú zväčšovať. V roku 2022 bude Rusko čeliť tlaku, ale všetko sa dobre skončí. Krajina vydrží, ako sa to už viackrát stalo. Navyše, Rusko bude mať z tejto situácie veľa výhod.

A čo svet?

Kríza vo svete by sa mala spomaliť, ustúpiť istote a začiatku stabilného rastu. Potom začne Rusko  budovať úplne nové vzťahy so svojimi susedmi a tiež s inými krajinami. Rusko musí posilniť svoju pozíciu na trhu, čo určite vytvorí základ pre blaho jeho obyvateľov.

Desivé proroctvá Žirinovského
Predpovede, ktoré sa už splnili, a vízia na rok 2036. Vladimir Žirinovskij zomrel pred viac ako šiestimi mesiacmi, 6. apríla 2022. Vnímali ho ako kontroverzného liberálneho politika, bol predsedom ruskej Liberálnej demokratickej strany a... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik