ŠOKUJÚCE zistenie: Vrah zo Zámockej nemal v hľadáčiku primárne dúhovú menšinu. Nenávidel všetkých! Na muške mal aj FICA
20 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Akosi to nesedí s nenávisťou výlučne k LGBTI+ komunite! Vypovedať na NAKA o streľbe na Zámockej totiž bol aj šéf Smeru Robert Fico. Ak primárnymi cieľmi stredoškoláka boli politici naprieč celým politickým spektrom, počnúc Hegerom a končiac opozičným lídrom, a až následne dúhová menšina, čo to vypovedá o zločine? 

Prehodnotia dôvod vrážd?

Eduard Heger, Zuzana Čaputová, Branislav Gröhling. Aj tieto mená figurovali na zozname mladého vraha, ktorý zastrelil dvoch mladých mužov a postrelil jednu ženu pri bare Tepláreň. Do medializovaného zoznam útočníkových terčov však pribudol aj Robert Fico.

Predseda Smeru po vypočutí na NAKA uviedol, že otázky, ktoré dostal potvrdzujú, že na zozname útočníka bol aj on. Nerozumie však, prečo ho nevypočuli ako poškodeného, informuje portál zregionu.sk.

O svojom pláne zaútočiť na premiéra Hegera písal na webe aj vrah. Na sociálnej sieti 4chan v angličtine napísal, že chcel mieriť vyššie. „Chcel som zastreliť premiéra, no ‚nepošťastilo‘ sa mi zastihnúť jeho prichádzajúce auto.“

Heger mal byť pre Krajčíka primárnym cieľom. Uviedol to prezident policajného zboru Štefan Hamran. „Môžem potvrdiť, že osoba páchateľa pred vykonaním útoku v Teplárni, sa nachádzala na mieste, kde má trvalý pobyt pán premiér. To máme zdokumentované,” zdôraznil Hamran.

Streľba v Teplárni rozhýbala aj jazykovedcov. Štúr sa musí v hrobe obracať!
Jazykovedci zmenili definíciu lásky - pohlavie už je bezpredmetné! Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV tak reaguje na teroristický čin namierený proti LGBTI+ ľuďom, ktorý sa stal minulý týždeň na Zámockej ulici. Jazykovedný ústav Ľudovíta... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Naprieč politickým spektrom

Páchateľ chcel však zabiť nielen premiéra, ale aj prezidentku Zuzanu Čaputovú a bývalého ministra školstva Branislava Gröhlinga. NAKA postupne predvoláva osoby, ktoré boli na útočníkovom zozname. Gröhling potvrdil, že už bol vypovedať. Stalo sa tak aj v prípade Roberta Fica.

Blaha: Zneužiť vraždy na ideologický džihád sa už liberálom nepodarí

Že by mali nové uverejnené mená a skutočnosti znamenať prehodnotenie smerovania vyšetrovania si myslí Ficov kolega Ľuboš Blaha. "A je to - celá tá čaputovská liberálna šou v kauze Zámocká sa rozpadla ako domček z karát. Útočník zo Zámockej nechcel primárne útočiť na homosexuálov. Nenávidel všetkých a všetko. A medzi jeho ciele patril aj Robert Fico," skonštatoval opozičný poslanec. 

Ľuboš Blaha: Čaputovská liberálna šou sa rozpadla ako domček z karát
Na zozname strelca zo Zámockej bol premiér Eduard Heger, ale aj exminister Branislav Gröhling či Robert Fico. Ľuboš Blaha najnovšie zistenie okomentoval AJ týmito slovami: "A je to - celá tá čaputovská liberálna šou v kauze Zámocká sa rozpadla ako... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

A má aj konkrétne otázky na Čaputovú: "Tak čo, pani prezidentka, pôjdete teraz so slzami v očiach objímať lídra opozície? A uvedomujete si, že nenávisť voči Robertovi Ficovi ste s najväčšou pravdepodobnosťou vyvolali Vy a Vaše liberálne médiá Vašimi neustálymi útokmi a agresivitou?"

V každom prípade Blaha je presvedčený, že vyšetrovateľom, politikom aj rozzúrenej časti verejnosti sa to celé zrútilo. "Chceli vraždu zneužiť na ideologický džihád a už si mädlili ruky, že si na tom urobia kampaň a presadia zväzky homosexuálov. A bum, odrazu sa zisťuje, že mladý pomätenec nenávidel celý svet, bral si príklad z Ameriky, kopal do Ruska a chcel zrejme zastreliť aj ľavičiara Roberta Fica. Ako Breivik v Nórsku - aj ten vraždil ľavičiarov," zhodnotil Blaha. 

Nesmieme zabudnúť na prípad, ktorý šokoval Slovensko pred rokom. Na pochody proti nenávisti žiaľ, nestačil (VIDEO nechutnej výpovede)
Stalo sa pred rokom. V Trenčíne došlo k brutálnemu útoku, keď neďaleko Biskupíc napadol transexuál 17-ročné dievča, ktoré dobodal. Incident, ktorý sa stal pred rokom nezamával spoločnosťou natoľko, aby sa organizovali pochody. Dnes je všetko... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik