Ľuboš Blaha: Čaputovská liberálna šou sa rozpadla ako domček z karát
19 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Na zozname strelca zo Zámockej bol premiér Eduard Heger, ale aj exminister Branislav Gröhling či Robert Fico. Ľuboš Blaha najnovšie zistenie okomentoval AJ týmito slovami: "A je to - celá tá čaputovská liberálna šou v kauze Zámocká sa rozpadla ako domček z karát." Prečo?

Na zozname strelca zo Zámockej ulice bol aj bývalý minister Branislav Gröhling. Pre televíziu Markíza potvrdil, že bol v tejto veci vypovedať na polícii. V hľadáčiku vraha boli aj ďalší politici. Napríklad aj líder Smeru Robert Fico. Hlavným cieľom mal byť premiér Eduard Heger, čo potvrdil pre tvnoviny.sk.

Na tieto skutočnosti reaguje poslanec NR SR, za stranu SMER -SD, Ľuboš Blaha. Príspevok zverejnený na sociálnej sieti Telegram prinášame v plnom znení.

1. Útočník zo Zámockej nechcel primárne útočiť na homosexuálov. Nenávidel všetkých a všetko.

2. A medzi jeho ciele patril aj Robert Fico. Tak čo, pani prezidentka, pôjdete teraz so slzami v očiach objímať lídra opozície?

3. A uvedomujete si, že nenávisť voči Robertovi Ficovi ste s najväčšou pravdepodobnosťou vyvolali Vy a Vaše liberálne médiá Vašimi neustálymi útokmi a agresivitou?

4. Celé sa im to zrútilo.

Horúca správa! Naša prezidentka je SKLAMANÁ!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová je sklamaná, že napriek deklarovanej podpore poslancov zákon o partnerskom spolužití v parlamente nenašiel pri hlasovaní dostatočnú podporu. Skonštatovala, že k vytvoreniu pocitu bezpečia a prijatia LGBTI+ komunite... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Chceli vraždu zneužiť na ideologický džihád a už si mädlili ruky, že si na tom urobia kampaň a presadia zväzky homosexuálov, píše Blaha.

5. A bum, odrazu sa zisťuje, že mladý pomätenec nenávidel celý svet, bral si príklad z Ameriky, kopal do Ruska a chcel zrejme zastreliť aj ľavičiara Roberta Fica. Ako Breivik v Nórsku - aj ten vraždil ľavičiarov.

6. Na rozdiel od Hegera Robert Fico nevyplakáva. Mávol rukou. Je smutné, že blázni existujú, ale je choré, ak sa na tom niekto politicky priživuje.

7. Keby ste videli liberálne médiá, ako zvädli, keď sa dozvedeli o Robertovi Ficovi. Už išli robiť martýra z Gröhlinga, len kvôli jeho sexuálnej orientácii. A z Hegera, lebo slúži Američanom.

8. A odrazu im do tejto demagógie vpadol Fico, ktorý mohol byť takisto obeťou - a pritom nie je súčasťou žiadnej minority. Čo si teraz počnú? Propaganda sa im zrazila s realitou.

9. Celá táto čaputovská hystéria okolo gejov je pomýlená. Všetkým je ľúto, že zbytočne zomreli dvaja mladí ľudia. Je to o ľudskosti, nie o homosexualite.

10. A v skutočnosti nikto neubližuje gejom viac ako Čaputová a liberálni fanatici. Svojou ideologickou zaslepenosťou. Na Slovensku sa zdvíha odpor - celú túto tému kompletne prepálili.

11. Chceli mať dúhu a majú hromy-blesky. Ak bude rásť nenávisť v slovenskej spoločnosti, bude to kvôli nim. Nespájajú. Rozdeľujú.

12. Vážená pani Čaputová, ospravedlňte sa za Vaše cynické zneužívanie celej tejto tragédie.

Nikto na Slovensku nešíri nenávisť viac ako Vy. Nikto.

"Zbláznili sme sa už dočista všetci?" Pýta sa Marián Kéry a vyzýva políciu, aby si ho predvolali na výsluch a podanie vysvetlenia!
Pobúrený Marián Kéry (SMER - SD) sa pýta: "Zbláznili sme sa už dočista všetci?" A otvorene vyzval Políciu Slovenskej republiky, aby si ho predvolali na výsluch a na podanie vysvetlenia. V akej veci, vysvetlil poslanec NR SR v príspevku na sociálnej... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik