Belousovová o ocenení Čaputovej: ZASLÚŽI si to! Odvážne totiž ČELÍ VLASTNÉMU NÁRODU
21 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Pani prezidentke Čaputovej pribudla do jej zbierky zahraničných ocenení. Ona totiž celým svojím konaním napĺňa definíciu liberalizmu - svoje záujmy a potreby dôsledne nadradzuje nad záujmy celku, t.j. nad záujmy a potreby vlastného národa a štátu. Skonštatovala to v statuse národniarka Anna Belousovová v reakcii na najnovšie ocenenie Čaputovej od nemeckej nadácie.

Nemecká Nadácia Friedricha Naumanna (FNF) v stredu oznámila, že udelila slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej Cenu slobody za zásluhy o rozvoj občianskej spoločnosti a liberálnych hodnôt., informuje denník Pravda.

Odvážne čelí vlastnému národu

A Belousovová informáciu dopĺňa: "Špeciálne v prípade pani prezidentky Čaputovej oceňujú to, že je "odhodlanou bojovníčkou za právny štát, ľudské práva a európsku integráciu... po ruskom útoku zaujala jasné stanovisko ... a odvážne čelila značným sympatiam k Putinovmu režimu v radoch obyvateľstva svojej krajiny"."

Národniarka ďalej vysvetľuje, že liberalizmus sa chápe ako súhrn slobodomyseľných názorov a snáh zbaviť sa tradícií a dogiem pričom liberálne učenie sa zameriava na potreby a záujmy jedinca a nie na potreby a záujmy kolektívu. "Ak ešte zoberieme do úvahy, že jednou zo základných európskych hodnôt bola pôvodne demokracia, musím povedať, že tento spôsob chápania liberalizmu a demokracie "zdá se mi poněkud zvláštní", krúti hlavou politička.

Sudcovia vyzývajú prezidentku: Verejný lynč kolegu Fila z kauzy Dědeček je neprípustný!
Aj osobná odvaha sudcu má svoje limity! Konštatuje sa to vo vyhlásení Združenie sudcov Slovenska. Aby bol sudca vystavený verejnému pranierovaniu, a to len z toho dôvodu, že nerozhodol podľa predstáv politikov, časti médií, či konkrétnych... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Čaputová si pojem právny štát vysvetľuje po svojom

Podľa Belousovovej si však Čaputová pojmy právny štát a ľudské práva vysvetľuje ako sa to jej a jej ľuďom hodí. "Tak nám tu s prehľadom odignorovala petíciu za predčasné voľby podpísanú viac ako pol miliónom občanov. Tak nám tu menuje za ministrov jedného neschopáka väčšieho ako druhého. Tak si vyberá, že bude plakať v objatí s majiteľom Teplárne, ale dievčinu dobodanú transexuálom v nemocnici pozrieť nebola," pripomína národniarka.

Cenzúra nesprávnych názorov na prvom mieste

No Belousovová ešte neskončila a pokračuje ďalej: "Tak nám teraz bojuje za obmedzenie slobody slova v internetovom priestore, lebo sa tam objavujú aj názory, ktoré nie sú tie "správne". Tak za nás a bez nás rozhodne, že podpíše zmluvu o dočasnej prítomnosti vojsk NATO na našom území, de facto okupačnú zmluvu ...Tak si urobí fotečku s pápežom, veď to sa môže hodiť na oblbnutie voličov. Čo na tom, že hodnotovo sú úplne inde," píše politička.

Belousovová však v závere pripúšťa, že prezidentka si vlastne to ocenenie od liberálov skutočne zaslúžila. "Ona totiž celým svojím konaním napĺňa definíciu liberalizmu - svoje záujmy a potreby dôsledne nadradzuje nad záujmy celku, t.j. nad záujmy a potreby vlastného národa a štátu."

Odkaz Čaputovej a Hegerovi: Urobili ste z MIERU zakázané slovo!
Z mieru urobili politici ako Čaputová a Heger zakázané slovo! Uviedol to vo svojom statuse líder Smeru Robert Fico. Dokonca polícia upozornila, že olania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike. Volanie po... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik