Odkaz Čaputovej a Hegerovi: Urobili ste z MIERU zakázané slovo!
19 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Z mieru urobili politici ako Čaputová a Heger zakázané slovo! Uviedol to vo svojom statuse líder Smeru Robert Fico. Dokonca polícia upozornila, že olania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike. Volanie po mieri je teda pre naše politické elity aj policajtov  premyslená  komunikačná stratégia, ktorú treba za každú cenu potrestať, vymazať, zničiť.

Je správne počúvať obidve strany konfliktu

"V utorok som sa spolu s Jurajom Blanárom a Mariánom Kérym stretol s veľvyslancom USA v SR Gautamom Ranom. V stredu sa stretneme s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. Je správne počúvať obidve strany konfliktu na Ukrajine a ignorovať bludy našich „objektívnych“ médií," informoval Fico.

Opozičný líder upozorňuje, že patrí k hŕstke politikov, ktorí hovoria o mieri na Ukrajine. Ten sa podľa Fica dá dosiahnuť len dohodou USA a RF. "Aj preto sme spolu s Blanárom predložili do NR SR návrh, ktorým vyzývame EÚ, aby vypracovala mierovú stratégiu pre Ukrajinu a urobila všetko na jej presadenie," uviedol šéf Smeru.

"Z mieru urobili Čaputová a Heger a slovenské médiá zakázané slovo. To je najväčšia tragédia dneška," uzavrel Robert Fico svoj status.

Na čo upozornila pred časom polícia

Volania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike, upozornila polícia. Šíria ju vplyvné skupiny a jednotlivci, ktorí sledujú buď ciele Ruskej federácie na Slovensku alebo vlastné ciele, keďže vedia, že takýmto spôsobom dokážu osloviť časť populácie. Informoval otom hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Volanie po mieri je jednoducho pre policajtov premyslená komunikačná stratégia.

Slovenská polícia odhalila ruskú PROPAGANDU! Je ňou zmienka o MIERI
Falošné volania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike, upozornila polícia. Šíria ju vplyvné skupiny a jednotlivci, ktorí sledujú buď ciele Ruskej federácie na Slovensku alebo vlastné ciele, keďže vedia,... Čítať ďalej
10 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik