Prezidentka svojim totalitným perom podpisuje rozsudok smrti pre demokraciu
15 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Prezidentka stíska v ruke totalitné pero, ktorým podpisuje rozsudky smrti pre demokraciu, právny štát, nezávislosť súdnej moci, ľudské práva a suverenitu Slovenskej republiky. Zuzana Čaputová šíri a toleruje nenávisť, podporuje rozklad právneho štátu a šíri vojnovú propagandu. To všetko pod zámienkou solidarity, slušnosti a zodpovednosti. Sudca Števík v niekoľkých odstavcoch nelichotivo zhodnotil počiny našej prezidentky.

Tvrdé slová, ktoré adresoval prezidentke slovenskej republiky Zuzane Čaputovej sudca Okresného súdu Bratislava II. JUDr. Patrik Števík, cíti za svoje aj Gustáv Murín - biológ, spisovateľ a publicista. Ten vo svojom príspevku na sociálnej sieti zverejnil Števíkov názor so slovami: " Absolútny súhlas a pripájam sa k obsahu!" 

Príspevok vám prinášame v plnom znení:

"Zuzana Čaputová ohradzujem sa voči Vašim slovám ako človek, občan Slovenskej republiky a aj ako sudca. Už dva roky pevnou rukou, v ktorej stískate totalitné pero, podpisujete rozsudky smrti pre demokraciu, právny štát, nezávislosť súdnej moci, ľudské práva a suverenitu Slovenskej republiky. Robíte tak pod zámienkou solidarity, slušnosti a zodpovednosti.

Šutaj Eštok: Čaputovej politický útok na Žilinku
Ak chce prezidentka bojovať proti nenávisti a šíreniu zla vo verejnom priestore, mala by začať tam, kde je to na mieste. Skonštatoval to vo svojom statuse nezaradený poslanec zo strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok. Deň po tragickej udalosti sa... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

V skutočnosti však šírite či tolerujete nenávisť a zlobu voči ľuďom, ktorí nezdieľajú Vaše hodnotové nastavenie. Legendárne sú Vaše útoky na slobodu prejavu. Podporujete nenávistné prejavy voči občanom Slovenskej republiky, ktorí sa slobodne rozhodli nezaočkovať, ktorí nenaskočili na Vašu lživú protimierovú vojnovú rétoriku popierajúcu platné geopolitické zákonitosti a podporujete rozklad právneho štátu útokmi na súdnu moc spochybňovaním súdnych rozhodnutí tak, ako ste to urobili vo svojom poslednom vyjadrení. Súdnu moc zbavujete nezávislosti podpisovaním zákonov, ktoré popierajú princípy právneho štátu a obchádzajú legislatívny proces.

Vyzývam Vás, aby ste sa prestali správať v úrade prezidenta ako aktivista šíriaci nenávisť medzi občanmi Slovenskej republiky a útočiť na súdnu moc a rozhodnutia súdov len preto, že sa snažíte zakryť svoj podiel viny za napätú a nedôstojnú situáciu v našej krajine plnú nenávisti.

Vyzývam Vás, aby ste prestali šíriť vojnovú propagandu a ako hlava štátu sa zasadili za odstránenie rozporov, ktoré viedli k tragickému vojnovému konfliktu na Ukrajine. Prestaňte prenasledovať ľudí, ktorí odsudzujú vojnovú agresiu na Ukrajine, ktorí sú úprimne na strane mieru a zároveň sa pýtajú na príčiny konfliktu. Iba pochopením príčin sa v budúcnosti môžeme výhnúť opakovaniu vojenských agresii a stratám na ľudských životoch. Som občan Slovenskej republiky a nie je mi jedno akú krajinu odovzdáme našim potomkom.

Robert Fico: Bude aj teraz "lebo Fico"?
Predseda strany Smer-SD Robert Fico si myslí, že znova sa tragická udalosť zneužije na politické ciele. Dvojnásobná vražda v bratislavskom bare Tepláreň šokovala celé Slovensko a v súvislosti s ňou sa rozprúdila diskusia o postavení sexuálnych... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Vaša predstava o mieri eskaluje napätie, ožobračuje občanov Slovenskej republiky a ohrozuje mierový život v našej krajine.

Ako prozápadne orientovaný človek, ktorý si ctí 2500 ročný európsky filozofický, náboženský, politický a morálny odkaz na Vás apelujem, aby ste hľadali mierové riešenie za rokovacím stolom a nie na bojisku, na ktorom zomierajú desaťtisíce Európanov. Ontologická núdza, v ktorej sa ocitla európska spoločnosť sa nesmie riešiť zbraňami a obeťami na ľudských životoch, ale návratom ku koreňom európskej kultúry. Návrat k Platónovej starostlivosti o dušu, ktorá tvorí jadro európskej identity je zároveň návratom k mieru, ľudskej dôstojnosti, intelektualizmu a k uspokojivej životnej úrovni. Tak ako sa stal dialóg a zdravý rozum tvorcom európskych hodnôt založených na ius naturale, tak len dialóg ako priestor pre hľadanie pravdy môže previesť Európu cez úskalia dnešných dní."

Takáč: Matovičovi ide len o pomstu, nehľadí na obete!
Matovič zjavne nakrúca film o rukojemníckej dráme. Je režisérom a hlavnou postavou zároveň. Spoločnou témou je pomsta! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda opozičnej strany Smer-SD Richard Takáč. Pritom si podľa experta Smeru na... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik