Takáč: Matovičovi ide len o pomstu, nehľadí na obete!
15 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Matovič zjavne nakrúca film o rukojemníckej dráme. Je režisérom a hlavnou postavou zároveň. Spoločnou témou je pomsta! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda opozičnej strany Smer-SD Richard Takáč. Pritom si podľa experta Smeru na pôdohospodárstvo vytvára z občanov rukojemníkov.

Včera školy, dnes zdravotníci a zajtra...

"Dnes sú rukojemníkmi všetci zdravotníci a s nimi aj pacienti. Lebo si Matovič povedal, že svojmu nominantovi, ministrovi zdravotníctva, nedá do rozpočtu toľko, ako sa dohodli. Dnes už je všetkým v sektore jasné, že systém od januára skolabuje," myslí si Takáč, poukazujúc na súčasný problém s výpoveďami lekárov.

Podľa smeráka ani nie pred rokom boli matovičovými rukojemníkmi školy, učitelia, žiaci a ich rodičia. Lebo si povedal, že školy neotvorí. "Síce všetky krajiny na svete deťom dovolili učiť sa v školách, Matovič si pre spor so Sulíkom a Gröhlingom vymyslel pseudovýhovorku o ochrane národa... a všetkých zatvoril doma," zalovil v pamäťi opozičný poslanec.

Nový boj na politickej scéne! Sulík dostal nálepku politického hlupáka
S Robertom Ficom rokovať o predčasných voľbách rokovať určite nebudeme. Vyhlásil to predseda SaS Richard Sulík. Robert Fico zareagoval a napísal, že na Slovensku je ťažko nájsť väčšieho politického hlupáka, ako je Sulík. Liberáli odkryli... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Takáč ako expert na pôdohospodárstvo vidí, že ani tento rezort nie je chránený. "Rukojemníkmi sa stali aj poľnohospodári a potravinári, keď pre nevinnú kritiku vtedajšieho (vlastného) ministra Mičovského, nedal Matovič do plánu obnovy pre agrorezort ani euro!"

Nehľadí na jej obete

Problémom podľa sociálneho demokrata je to, že Matovič razí svoju cestu za neustálou pomstou a nehľadí pri tom na jej obete. „Igorovi Matovičovi je úplne jedno, koho si zoberie za rukojemníkov. Dnes už sme nimi všetci, lebo všetci sme pacienti. Pomsta je pre Matoviča dôležitejšia ako čokoľvek iné,“ uzavrel.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik