Blaha o tragédii na Zámockej: Prezidentka zase NEZVLÁDLA svoju úlohu!
14 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Vražda dvoch ľudí v Bratislave je obrovská tragédia, ktorú treba ostro odsúdiť. Ale nenávistné reakcie Zuzany Čaputovej a liberálnych médií ukazujú, že sú veľmi podobní tým, ktorých kritizujú - sú opačným extrémom a majú v sebe tú istú dávku nenávisti. Týmito slovami začal svoj status na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha. "Už počúvam ideologické nezmysly o tom, že za extrémistický čin môže celé Slovensko, lebo Slováci nie sú nadšení z dúhových tém - takúto lacnú liberálnu propagandu musíme hneď v zárodku odmietnuť a jej nositeľov označiť za extrém. Vrátane prezidentky Čaputovej."

Smerák pripomína, že to nebolo tak dávno, keď sa fanatický fanúšik Zuzany Čaputovej, stredoškolský študent Emil H., vyhrážal svojim oponentom, že ich bude strieľať.

"Vtedy som nepočul Zuzanu Čaputovú, že by sa rozčuľovala nad nenávistnými prejavmi na internete. Nič nepovedala, ani keď denník Sme označoval neočkovaných Slovákov za "svine", ktoré majú "kvičať ako na bitúnku". Bola ticho, keď liberálne médiá označovali ľudí s iným názorom za dezolátov. Alebo keď Naď označoval Slovákov za opice. A Krúpa za luzu. A keď slušnoľudia stavali šibenice na námestiach...," vymenúva Blaha otrasný stav nenávisti v našej spoločnosti prameniaci až úplne zhora.

"Sama kričala, ako nerozumie slovenskému národu, sama šírila primitívnu nenávisť voči Rusom a vyzývala k zbrojeniu, násiliu, vojne... A dnes ukazuje prstom na iných, že ona za nič nemôže, vraj to tí iní politici šíria nenávisť," pripomína.

Priživujú sa 

"Liberálni fanatici z Aktualít, ktorí dennodenne šíria primitívnu nenávisť voči Smeru, dnes takisto kričia, že za všetko môže niekto iný - tragéd Bárdy, samozrejme, nezabudol ani na Roberta Fica a mňa. No jasné, my môžeme aj za výbuch sopky Tonga - že už im to nie je trápne. Asi by z nich ubudlo, keby sa aspoň raz politicky nepriživovali na nejakej vražde. Podľa ich vlastnej logiky, ktorú používali pri vražde Kuciaka, by mala po vražde na Zámockej odstúpiť vláda - veď vražda sa stala počas jej výkonu. Takže za to vlastne môžu oni - to aspoň tvrdili slušnoľudia o nás," poukazuje na paralelu smerák.

Hlina o vrahovi zo Zámockej: Inšpiráciu mal z NAJVYŠŠÍCH miest, priamo od Matoviča!
Žijeme v krajine, v ktorej minister a bývalý premiér ide postupne dávať dole novinárov. Bolo len otázkou času, kedy sa nájde niekto, kto to zoberie do vlastných rúk a bude dávať niekoho "dole". Veď inšpiráciu má z najvyšších miest, skonštatoval... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Blaha upozorňuje, že takéto extrémne činy mladých ľudí sú dôsledkom odcudzenej liberálnej kultúry - dejú sa pravidelne v USA a v ďalších západných krajinách, odkiaľ pribúdajú správy o streľbe v školách či extrémistických útokoch. Žiaľ, dorazilo to už aj sem.

"Za socializmu tu nič také nebolo. Bol tu poriadok, štát mal autoritu, polícia mala zločin pod kontrolou... A dnes akurát Hamranovci prenasledujú opozíciu a kriminalizujú ľudí, čo chcú mier. Keby sa radšej starali o bezpečnosť Slovákov, darmo dnes budú ukazovať prstom," poukázal Blaha na to, že polícia nerieši to, čo by mala predovšetkým.

Paušálna nenávisť voči Slovákom, ktorú šíria liberálne kaviarne

"My ako politici musíme odmietnuť nenávisť voči ľuďom - nielen voči menšinám, ale aj voči väčšine. Paušálna nenávisť voči Slovákom, ktorú šíria liberálne kaviarne, je rovnako zvrátená a nič nerieši, iba roztáča špirálu hejtu. Prestaňte s lynčovaním - stačilo. Už počúvam ideologické nezmysly o tom, že za extrémistický čin môže celé Slovensko, lebo Slováci nie sú nadšení z dúhových tém - takúto lacnú liberálnu propagandu musíme hneď v zárodku odmietnuť a jej nositeľov označiť za extrém. Vrátane prezidentky Čaputovej," hovorí Blaha.

Podľa neho to, čo Slovensko potrebuje, nie je zastrašovanie ľudí s iným ako liberálnym názorom, ale menej mediálnej nenávisti, liberálneho šovinizmu a odcudzujúceho individualizmu, ktorý plodí stratených mladých ľudí bez elementárnej empatie a s násilnými sklonmi.

Nicholsonová si podala vládu: Aj na totálne ZLYHANIE treba talent!
Klobúk dolu, vláda naša talentovaná! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová ohodnotila vo svojom statuse na sociálnej sietu súčasnú vládnu garnitúru. Tá im teda dala! Slušná politická kultúra "Mala to byť vláda proti extrémizmu. Na koaličnej... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

"Potrebujeme silné rodiny, humánnu výchovu, ľudskú solidaritu a normálne medziľudské vzťahy - a nie dokola pokriky rozzúrených Čaputových o tom, akí sme všetci dezoláti, akí strašní sú všetci, čo s nimi nesúhlasia a aká super je vojna. Slovensko nepotrebuje viac liberálneho odcudzenia, ale viac spolupatričnosti. Vraždy, akú zažilo Slovensko na Zámockej, sa najčastejšie dejú v liberálnych odcudzených spoločnostiach, ktoré sú hlboko rozpoltené - preto potrebujeme budovať silnú národnú a sociálne spravodlivú komunitu bez liberálnych aj konzervatívnych extrémov," prízvukuje poslanec.

Blaha tvrdí, že tí, čo dnes najviac politizujú vraždu dvoch ľudí na Zámockej, nesú najväčšiu zodpovednosť za nenávisť v slovenskej spoločnosti. "A mňa osobitne mrzí, ako zase nezvládla svoju úlohu prezidentka Čaputová. Zase len vyrýva a nenávidí. Zase sa správa ako extrémista. Prestaňte s tým neustálym politickým hejtom, madam a urobte to, čo má urobiť každý slušný človek - vyjadriť ľútosť nad strašným činom, odsúdiť násilie a vyzvať Slovákov k zmiereniu. Tak by to urobil skutočný prezident," uzavrel Blaha.

Matematik Kollár: Nastupujúcu vlnu COVIDU najlepšie zvládnu NECHRÁNENÍ!
Je to žiaľ tak, prichádza ďalšia pandemická vlna! Skonštatoval to matematik Richard Kollár. Vo svojom statuse na sociálnej sieti priblížil, čo nás čaká a kto bude najviac ohrozený. Je to paradox, a pre mnohých môže byť veľmi nepríjemný. Podľa... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik