Nicholsonová si podala vládu: Aj na totálne ZLYHANIE treba talent!
13 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Klobúk dolu, vláda naša talentovaná! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová ohodnotila vo svojom statuse na sociálnej sietu súčasnú vládnu garnitúru. Tá im teda dala!

Slušná politická kultúra

"Mala to byť vláda proti extrémizmu. Na koaličnej rade reálne rokujú o podpore Tarabových návrhov. Mala to byť vláda slušnej politickej kultúry. Dnes sa medzi sebou kľuvú ako krvilačné krkavce, či už v pléne alebo po krčmách," krúti hlavou Nicholsonová.

Vláda odborníkov

A pokračuje: "Mala to byť vláda odborníkov. Igor, ktorému Paulinka vyberá z bankomatu vreckové, pripravil ten najhorší štátny rozpočet, aký analytici videli. A Veronika, namiesto digitalizácie a efektívneho investovania eurofondov, pokračuje v zbieraní plných košíkov húb," hodnotí tú odbornosť našich ministrov europoslankyňa.

Nvotová k vraždám na Zámockej: Gyimesi a spol. Aj vy máte KRV NA RUKÁCH!
Za všetkým sú politici! To si o stredajšej streľbe na Zámockej ulici v Bratislave myslí speváčka Dorota Nvotová. A zašla ešte ďalej. "Tak ako Ficove vyjadrenia na adresu novinárov a jeho dlhodobý lynč prispeli k vražde Jána a Martiny, tak vaše... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Igor dáva dole novinárov

Nicholsonová pripomína, že to mala byť vláda, ktorá po smrti Jana Kuciaka, chcela nastaviť celkom iné vzťahy s novinármi ako Fico. "Dnes ich chce dávať Igor dole."

"Mala to byť vláda pre ľudí, pre mladých, starých, aj rodiny. Namiesto toho počas najväčšej krízy riešia sami seba, interrupcie a jednu jedinú rodinu na Slovensku - tú Borisovu," hovorí politička.

Aj na zlyhanie treba talent

Podľa Nicholsonovej jediná strana, ktorá za niečo v tej zúfalej vláde stála, odišla kvôli osobnému sporu Riška s Igorkom do opozície a tam počas tej zúrivej krízy, ktorá zatvára fabriky a gniavi ľudí, pečie obštrukcie s mafiou a fašistami.

Vrahom zo Zámockej je jen 19-ročný chlapec! Spísal 60-stranový manifest (FOTO)
Vrahom, ktorý v stredu večer zastrelil pred bratislavskym barom Tepláreň na Zámockej ulici dvoch ľudí, má byť tínedžer Juraj K. z Bratislavy. K streľbe sa nepriamo priznal na sociálnej sieti Twitter používateľ pod menom NTMA0315. Hodiny pred útokom... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

"KLOBÚK DOLU!! Aj na takéto zlyhanie je treba talent. Je pozitívne, že v našej politike je toľko talentovaných ľudí," ironicky uzavrela Nicholsonová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik