Nvotová k vraždám na Zámockej: Gyimesi a spol. Aj vy máte KRV NA RUKÁCH!
13 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Za všetkým sú politici! To si o stredajšej streľbe na Zámockej ulici v Bratislave myslí speváčka Dorota Nvotová. A zašla ešte ďalej.

"Tak ako Ficove vyjadrenia na adresu novinárov a jeho dlhodobý lynč prispeli k vražde Jána a Martiny, tak vaše dlhodobé táraniny, páni politici a panie političky- prispeli k tej dvojnásobnej vražde v LGBT bare," ukazuje na pre ňu jednoznačného vinníka speváčka na sociálnej sieti.

Pošahaní ideológiami

"Aj vy máte krv na rukách. My, čo nie sme pošahaní žiadnymi ideológiami, si dnes zoženieme dúhové vlajky a vyvesíme z okien. Aby to bolo čím skôr normálne, že teplí ľudia žijú medzi nami, maju svoje bary, svoje svadby, deti, rodiny, radosti a trápenia," rozohnila sa Nvotová.

Mimoriadne! Streľba v centre Bratislavy si vyžiadala dvoch mŕtvych, páchateľ na úteku
Streľba v centre Bratislavy si vyžiadala dvoch mŕtvych. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová. Páchateľ, ktorý mal v stredu večer strieľať na Zámockej ulici, je na úteku. Pre TASR... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Toto je aj vaša robota!

Speváčka dúfa, že táto tragédia bola na niečo dobrá. "Že už nebudete navrhovať diskriminačné zákony, a práve naopak, teraz, kým je to horúce schválite zákony, ktoré tejto komunite pomôžu. Budeme na vás tlačiť. Lebo toto sa ozaj nemuselo stať! Hanbite sa, Gyimesi a spol. Toto je aj vaša robota!" Označila konkrétneho vinníka v závere Nvotová.

V centre Bratislavy na Zámockej ulici sa v stredu večer strieľalo. Streľba si vyžiadala dvoch mŕtvych mužov do 30 rokov. Postrelená bola barmanka, ktorú previezli so zranením do nemocnice. Strelca už polícia našla mŕtveho.

Polícia našla páchateľa, ktorý strieľal v centre Bratislavy!
Polícia našla páchateľa, ktorý mal v stredu (12. 10.) večer strieľať v Bratislave na Zámockej ulici. Strelca našla mŕtveho. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Môžeme upokojiť verejnosť, že ďalší útok strelca zo Zámockej ulice v... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik