Šutaj Eštok o Mikulcovej polícii: NEOPOVÁŽTE sa žiadať MIER!
10 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Človek má často pocit, že na Slovensku pri tejto vládnucej bande diletantov ho už nemá čo prekvapiť, a oni to aj tak dokážu. Skonštatoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok.

"Dnes sa polícia, riadená neschopným ministrom Mikulcom a jeho zaklínačom "temných síl" Hamranom rozhodla vyškoliť občanov Slovenskej republiky, čo si majú myslieť o vojne na Ukrajine," krúti hlavou poslanec.

Toto píše oficiálna správa TASR:

"Polícia: Falošné volania po mieri sú skrytým nástrojom ruskej propagandy

Falošné volania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike, upozornila polícia. Šíria ju vplyvné skupiny a jednotlivci, ktorí sledujú buď ciele Ruskej federácie na Slovensku alebo vlastné ciele, keďže vedia, že takýmto spôsobom dokážu osloviť časť populácie.

Na prvý pohľad volajú pravidelne po mieri, avšak ich všetky ďalšie komunikačné aktivity jednoznačne smerujú k podpore Ruskej federácie. Z ich následných vyjadrení je zrejmé, že volanie po mieri je v skutočnosti žiadosťou o kapituláciu Ukrajiny," priblížil hovorca.

Slovenská polícia odhalila ruskú PROPAGANDU! Je ňou zmienka o MIERI
Falošné volania po mieri sú skrytým a významným nástrojom ruskej propagandy v Slovenskej republike, upozornila polícia. Šíria ju vplyvné skupiny a jednotlivci, ktorí sledujú buď ciele Ruskej federácie na Slovensku alebo vlastné ciele, keďže vedia,... Čítať ďalej
10 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Z tohto normálnemu človeku musí odpáliť dekel

"Tak slovenská polícia namiesto toho, aby chytala nelegálnych migrantov, kvôli ktorým máme už týždne zavreté hranice s Českom i Rakúskom, ide robiť vykladača pravdy kombinovaného s politológom. To ktorý zákon, aký predpis umožňuje polícii, aby išla dávať ľuďom mantinely na ich politické postoje?," páta sa hlasák.

"Chodím každý víkend medzi ľudí na celom Slovensku a deväť z desiatich mi o vojne na Ukrajine hovorí jediné: preboha, nech sa tam už nezabíjajú, veď to je niečo strašné. Rozumiete? Nič o víťazstve Ruska, ani o víťazstve Ukrajiny, ľudia si jednoducho želajú mier a je to tá najprirodzenejšia túžba na svete. A slovenská polícia ich ide označovať za ruských agentov? To akým právom?"

Skrytý zdroj ruskej propagandy

Šutaj Eštok je tak isto presvedčený, že vojna je to najhoršie zlo na svete a musíme urobiť všetko pre to, aby sa vzájomné zabíjanie čím skôr skončilo. "A mrzí ma, že všetci tí "veľkí svetoví hráči" úplne rezignovali na snahu hľadať mier za rokovacím stolom. Áno, chcem mier a nechcem vojnu - a vyprosím si, aby polícia, ktorú si zo svojich daní platíme na úplne iné veci, robila zo mňa ruského špióna."

"Dnes je proste žiadúce volať po ďalšej krvi - kto to nerobí, je "významný a skrytý zdroj ruskej propagandy". Preto čakám, kedy slovenská polícia dramaticky odhalí, že najväčším ruským agentom, s vplyvom na dve a pol miliardy ľudí, je pápež František. Aj ten si totiž dovolil pre našich policajtov nepredstaviteľné - volať po mieri," uzavrel politik.

Draxler o koaličných lídroch: Tá detinská radosť z ďalšej eskalácie konfliktu
Jaroslav Naď dnes už neoslavoval bombový atentát na Krymský most. Skonštatoval to exminister školstva Juraj Draxler na sociálnej sieti. Rusi na NATO nemajú "Rusi ráno čiastočne napodobnili americké akcie, a masovými raketovými náletmi udreli po... Čítať ďalej
10 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik