Nicholsonová si pomudrovala z Bruselu. Stačí naozaj iba TOTO?!
28 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

"NEBOJTE SA. NIE JE TO AŽ TAKÉ ZLOŽITÉ." Začala svoj príspevok europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Tá sa svojimi hrejivými slovami pokúša stimulovať strach ľudí pred prichádzajúcou zimou.  Bezpečnosť, zdražovanie, chudoba, či nestabilita vlády je len zrnkom piesku, čo Slovensko pred zimou očakáva. Európa si nevie pomôcť, slovenská vláda nevie pomôcť, ale pani poslankyňa z Bruselu, ktorá sa mimochodom rada prezentuje so svätým obrázkom v medzinoží, má nápadov "habakuk". Veď posúďte...

Ľudia potrebujú...

"Ľudia sú vystrašení. Boja sa zimy, boja sa chudoby, boja sa zdražovania, boja sa prepúšťania, boja sa o svoje deti, boja sa o svoju bezpečnosť. Potrebujú povzbudiť. Potrebujú uistiť, že to spolu zvládneme, že vláda má plán ako im pomôcť. Potrebujú mať istotu, že ich ešte stále niekto reprezentuje, že na nich tí hore celkom nezabudli." Začína svoj status, plný nápadov, Nicholsonová.

Ženy v parlamente testosterón nerozriedii

Podľa Nicholsonovej je pomoc ľuďom nulová a má pocit, že v parlamente sú len prekážky: "Namiesto toho parlament kvôli obštrukciám nepracuje. Noviny riešia mediálne prestrelky medzi ministrami a poslancami. Sulík sa stiahol do opozície, ale vojna s Matovičom sa neskončila. A poslankyne, ktoré mali prilákať ďalšie schopné ženy do politiky, aby sa rozriedil testosterón politických alfa samcov, sa podnapité bijú v nočnom bare.!

Posolstvo europoslankyne

Liberálka, si myslí, že teraz nie je čas na politickú oponentúru a má návod ako z krízy von: "Milí priatelia, aj tí, ktorí ma nemáte radi, lebo ste si zvykli na nejaké nezmyselné politické deliace čiary, ktoré sú v týchto časoch úplne irelevantné. Chcem vám povedať toto:

Nemecký konzervatívny líder obviňuje ukrajinských utečencov zo „sociálnej turistiky“: Doja štát!
Máme tu problém, ktorý sa zhoršuje. Tvrdí to nemecký opozičný líder Friedrich Merz. Politik obvinil ukrajinských utečencov z toho, že využívajú nemecký systém sociálnej starostlivosti tým, že hľadajú ochranu v krajine, poberajú dávky a potom sa... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Nebojte sa. Zvládneme to. Čakajú nás ťažké časy vysokých cien, nezamestnanosti a krízy s energiami. Ale existuje riešenie. Nie je to až také zložité.

1)V špajze bude dosť peňazí z EU fondov na to, aby vláda zachránila tých najzraniteľnejších z vás. Ešte nikdy sme na Slovensku nemali toľko eurofondov ako teraz.

2) Môžu vám pomôcť cez systémové a udržateľné riešenie: cez príspevky na bývanie, ktoré vám pomôžu zaplatiť vyššie účty.

3)Môžu zastropovať ceny energií pre domácnosti.

4)Môžu vám vysvetliť, akým spôsobom ušetríte na energiách. A môžu vám ísť sami príkladom.

Toto by mali urobiť okamžite po tom, ako prestanú riešiť sami seba, ako sa prestanú biť v krčmách a ako si spomenú na to, že v tej vláde reprezentujú občanov, ktorí tu a teraz potrebujú ich pomoc."

Ďakujeme pani poslankyňa Nicholsonová, už sa nebojíme!

Zelenského taktika sa vyplatila, vyhral!
V nedeľu popriala prezidentka SR Zuzana Čaputová našej kresťanskej krajine šťastný nový rok 5783. Urobila tak v deň, keď sa oslavuje Židovský nový rok. Medzitým izraelský denník The Jerusalem Post zverejnil zoznam najvplyvnejších Židov v roku 2022.... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik