Politici komentujú bitku poslankýň: Vývoj nezastavíš...
25 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Poslankyňu parlamentu Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Nie však nejakí vagabundi v tmavej uličke, keď sa vracala po úmornej práci z národnej rady domov. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Na tejto správa si zgustli nielen Slováci, ale aj nejeden politik.

"Pred pár mesiacmi sa pobili pred nočným klubom v Bratislave dve sporo odeté mladé ženy," opísala verejne známu roztržku pred ešte známejším barom národniarka Anna Belousovová. A na ilustráciu pridala aj dokumentujúce fotografie, ktoré obleteli nielen Slovensko.

"Dnes sa v Bratislave pobili v bare poslankyne parlamentu- Cigániková a Tabák- tak, že jedna skončila na pohotovosti. Raz darmo. Vývoj nezastavíš...," skonštatovala politička.

 

FB/Anna Belousovová

Zdroj: FB/Anna Belousovová

A jej čitatelia to okomentovali tiež

Anna: "Asi tie pani poslankyne majú aj IQ tých sporo odetých mladých žien. Smutné je, že sú v parlamente a sú ručičkou na váhach, ktoré rozhodujú o osude Slovenska."

Ľubomíra: "Obidve mali skončiť nie na pohotovosti, ale na psychiatrii!! Kefy dve hlúpe!!!"

Otto: "Tá naša "parlamentná kultúra" je na vzostupe. Bili sa za Slovensko. Aby sa nám lepšie žilo. Už sa dostávame na úroveň ukrajinskej politiky. Za toto boli demonštrácie “#All for Jan”. Toto je to ich slušné Slovensko. Rátal som s tým, že prvý ,,nafasuje" Matovič, ale čo už...." 

Krajniak prekvapuje: Za cenami energií nestojí len Putin!
Milan Krajniak drahšie energie na Slovensku nedopustí. Riešením krízy by mali byť takzvané energetické šeky. Za enormným nárastom cien však podľa neho nestojí iba Putin. Môžu za to aj krajiny, ktoré sa rozhodli vyrábať energie ekologicky. Minister... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Je jasné, komu držal päste Taraba

"Cigániková priznáva, že "prišla dať Romane dole čapicu, aby ju všetci videli." Inak povedané, prišla ju provokovať," vysvetľuje v svojom statuse opozičný poslanec Tomáš Taraba zákulisie roztržky.

"Keď si predstavím, že Cigániková výškovo siaha Romane po pupok, ani si nechcem predstaviť ako to dávanie čapice dole muselo prebiehať," smeje sa politik.

Predseda Život NS má vyhranenejších čitateľov

Peter: "Dve hviezdy Slovenského parlamentného šoubiznisu sa môžu ísť realizovať aj do OKTAGONU MMA."

Samuel: "Pani Tabak ďakujem. Tomu hovorím služba verejnosti."

Zuzana: "To je tak keď sa dostane do politiky dievča z chodníka a druhá bez nohavičiek…"

Minister Lengvarský prezradil čo môžeme očakávať na JESEŇ
Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (OĽaNO) sedí vo veľmi horúcom kresle. Jednak "vychytal" obdobie covidu a tiež s ním mal problém Igor Matovič, ktorého hnutie ho do funkcie nominovalo. O tom, čo bude ďalej s covidom sa s ním zhovárali... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Čo sa stalo?

Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá poslankyňa podáva trestné oznámenie.

Vo svojom statuse na sociálnej sieti informuje poslankyňa Cigániková (SaS) o fyzickom útoku, ktorého bola obeťou. Útočníčkou mala byť jej kolegyňa z parlamentu, poslankyňa NRSR Romana Tabák (Sme rodina). Tá ju údajne po skončení koncertu jednom bratislavskom podniku napadla najprv verbálne, neskôr však pristúpila aj k fyzickému násiliu a Cigánikovú vykmásala za vlasy. Nestačilo to však a tak sa po pár minútach vrátila aby uštedrila aj "pravý tenisový" úder do hlavy. 

Poslankyne prerazili akékoľvek DNO! "Tepša" dostala po papuli a skončila na POHOTOVOSTI
Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik