Poslankyne prerazili akékoľvek DNO! "Tepša" dostala po papuli a skončila na POHOTOVOSTI
24 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá poslankyňa podáva trestné oznámenie.

Vo svojom statuse na sociálnej sieti informuje poslankyňa Cigániková (SaS) o fyzickom útoku, ktorého bola obeťou. Útočníčkou mala byť jej kolegyňa z parlamentu, poslankyňa NRSR Romana Tabák (Sme rodina). Tá ju údajne po skončení koncertu jednom bratislavskom podniku napadla najprv verbálne, neskôr však pristúpila aj k fyzickému násiliu a Cigánikovú vykmásala za vlasy. Nestačilo to však a tak sa po pár minútach vrátila aby uštedrila aj "pravý tenisový" úder do hlavy. 

Cigánikovú útok zjavne vykoľajil a vo svojom príspevku si pred ústa servítku nedáva - svoj názor na správanie, mentálnu kapacitu ako aj všeobecnú primitívnosť Romany Tabák rozpísala celkom podrobne. A hoci podľa slov Cigánikovej ona na Romanu Tabák nikdy neútočila ani v minulosti, ich vzťahy sa zhoršili po tom, čo jej politickú prácu a prínos pre slovenskú politiku verejne vecne skritizovala v blogu. Za konfliktom mohlo byť práve toto.

Poľskom tiahne armáda
V Poľsku zaznamenali masívny pohyb vojenskej techniky a vojsk zo Spojených štátov amerických. Americký prezident Joe Biden sa rozhodol poskytnúť Kyjevu dodatočnú vojenskú pomoc vo výške 775 miliónov dolárov. Kam idú... Na poľskom území... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Milan Laca

No a ako reagovali na incident prítomní, manžel, kamarátka či personál? "No všetci, čo tam boli, sa snažili pomôcť a zabrániť konfliktu a robili maximum, čo mohli. Som si istá, že aj zabránili oveľa horšiemu vývoju. Ale nikto z nich nemláti ženy, ani tie hlúpe." - uvádza Cigániková.

Množstvo komentujúcich pod príspevkom vyjadruje napadnutej poslankyni svoju podporu:

Pani Lia: " Držíme palce, nech Ramona dostane aspoň 500m zákaz priblíženia k Vám a aj k parlamentu. "

Pani Slávka: "Preboha  to je des. Drž sa, Jani!"

Pán Martin: "To som myslel že Tabak už hlbšie klesnúť nevie. To je hanba"

Markíza skončí ako Denník N. Ich obsah nebude nikoho zaujímať
Napriek tomu, že stranu Smer-SD označenie siedmich tisícov ľudí za dezolátov urazilo, právne kroky nepodniknú. Nech ľudia vidia, čo sú zač, povedal predseda Robert Fico na tlačovej besede. "Najlepšie by bolo, keby ich ľudia odmenili, ako Denník N.... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok