Nezabúdajme, alebo TAKTO FB stránka polície manipuluje
24 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Policajná stránka na sociálnej sieti je dôkazom toho, ako v posledných rokoch na Slovensku strácame mieru pri nálepkovaní a urážaní sa navzájom.

Komik môže, štátny orgán nesmie

Konzervatívny denník Postoj upozorňuje, že kým politická satira si môže dovoliť aj ostré slová, spravodajská relácia nad nimi musí veľmi uvažovať. Štátny orgán, akým nepochybne polícia je, si ich nemôže dovoliť vôbec. 

Neschodná cesta

A práve satiru - zosmiešňovanie, si na boj proti dezinformáciám vybrala Polícia Slovenskej republiky. Konkrétne jej Facebooková stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR, ktorá sa v ostatnom období pohybuje čoraz častejšie za hranicou slušnosti. Nik pritom nespochybňuje nutnosť boja proti dezinformáciám a podvodom. 

Marek Vagovič: Použitie policajnej techniky je moja súkromná vec
Marek Vagovič spolupracoval v jednej redakcii so zavraždeným Jánom Kuciakom a bol jedným z tých, čo najviac poukazovali na korupciu Ficových vlád. Aktuálne beží reklamný klip na jeho knihu, v ktorom okrem známych hercov účinkuje aj policajná... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Nezabúdajte

Taký má názov kampaň upozorňujúca na pro-ruskú propagandu. Ako si niekto môže dovoliť doslova skratkovité myslenie, keď práve on od ľudí očakáva kritické myslenie?

„Analytický tím Prezídia Policajného zboru zaznamenal od začiatku roka viac ako 300 000 komentárov len na svojich sociálnych sieťach, ktoré sa snaží monitorovať a vyhodnocovať. Na základe takto získaných poznatkov a na základe monitoringu a analýzy iných stránok sociálnych sietí analytický tím dospel k jednoznačnému záveru, že prepojenie viery v dezinformácie, teda aj v dezinformácie týkajúce sa napríklad covidu-19, priamo úmerne súvisia s vierou v dezinformácie šírené Ruskou federáciou," reagovala pre Postoj Denisa Bárdyová, hovorkyňa PZ SR.

A to je úplne v poriadku 

Kým zovšeobecňovanie v prípade migrantov, či iných skupín je odsúdenia hodné, v galérii nájdete, čo je "posvätené" samotnou políciou a jej stránkou na sociálnej sieti.

Čaputová tvrdí, že Slovensko má na pôde OSN vplyvný a rešpektovaný hlas, Belousovová ju dala "DOLE"!
Prezidentka Zuzana Čaputová sa stretla s generálnym tajomníkom Organizácie spojených národov Antóniom Guterresom. Agentúry OSN budú Slovensku aj naďalej pomáhať pri pomoci ľuďom, ktorí utekajú pred ruskou agresiou. Prezidentka sa pochválila na... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

FB stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR
FB stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR
FB stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR