Minister financii Matovič by chcel byť ministrom INÉHO rezortu. POZRITE ktorého
22 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Po tom, ako sa v pléne NR SR nepodarilo odvolať ministra vnútra Mikulca (OĽaNO) sa na tlačovke Igor Matovič vyjadril, že raz by chcel byť ministrom vnútra. Rád by dostal Fica do basy.

Po siedmy krát

"Každým jedným odvolávaním len potvrdzujú to, že Roman Mikulec je tá bariéra medzi politikou a spravodlivosťou," povedal Igor Matovič na tlačovej besede vládneho hnutia OĽaNO.

Do korunovácie Karola III je ešte čas. Dohady už však kolujú, je koruna PREKLIATA?
Len pred pár dňami najvyšší kráľovský komorník nad korunou kráľovnej Alžbety symbolicky zlomil palicu, už sa špekuluje nad tým, ako bude vyzerať koruna kráľa Karola III. Bude jeho koruna prekliata? Ako bude vyzerať koruna nového kráľa - Karola... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Eka Balašková
?session=true

Rozviazené ruky

"My sme OČTK naozaj odblokovali od politiky. Zo strany Roberta Fica je to až taký živočíšny boj o uchránenie svojho pobytu na slobode, lebo dnes vieme, že desiatky jeho vlastných ľudí svedčia proti nim, odkrývajú fungovane skorumpovaného systému a ľudia budú explicitne vidieť dôkazy o tom, ako on to celé organizoval a chce preto zabrániť tomuto času," ostáva Igor Matovič verný svojej rétorike. 

On tomu fakt verí

"Čaká nás v nadchádzajúcom období veľmi veľa výziev a aj výrazne posilnená dôvera v políciu zo strany ľudí je vizitkou, že si polícia robí svoju prácu dobre a bude v tom pokračovať aj naďalej," poďakoval sa neodvolaný minister vnútra kolegom.

Na juhu Slovenska chcú viac rárohov. Sokolov
Sokol rároh je vzácny vták, ktorý hniezdiská sa nachádzajú od strednej Európy až po východnú Áziu. Dravec si vlastné hniezda nestavia. Napriek tomu ho vídať viac. Kde a ako hniezdi Na Slovensku hlavne v nížinných oblastiach, prípadne do... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik