Máme tu ďalšie dejstvo politických hier: OĽaNO, SaS, OĽaNO, SaS....
14 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Máme tu ďalšie dejstvo politických hier: OĽaNO, SaS, OĽaNO, SaS...OĽaNO hovorí o morálnom fiasku Richarda Sulíka, Viskupič zo strany SaS nerozumie schizofrénii OĽaNO. O čo ide?

"Morálne fiasko Richarda Sulíka," píše na sociálnej sieti strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti. 

Sulík podľa nich uprednostnil vlastné politické záujmy a ego pred záujmami občanov tejto krajiny. A to je podľa nich nezodpovednosť a hazard!

Poukazujú na to, že Richard Sulík a strana SaS dnes len potvrdili to, čo o nich väčšina Slovenska vie už niekoľko týždňov.

"Vo chvíľach krízy, keď ich krajina a jej občania naozaj potrebujú, neváhajú uprednostniť svoje záujmy a občanov nechajú v štichu," píšu.

"Richard Sulík len pred niekoľkými týždňami slávnostne oznámil, že septembrovú schôdzu otvoria, aby, ako povedal, „nebola krajina ešte viac paralyzovaná, ako doteraz". Dnešné gesto strany SaS je preto veľmi mierne povedané prekvapujúce. Urobili presný opak toho, čo verejne sľúbili," tvrdí OĽaNO.

"Pre úplnosť len zopakujme slogan SaS z predvolebných bilboardov. Pripravení prevziať zodpovednosť," komentuje experiment strany SaS, strana OĽaNO.

Jaroslav Naď: Neskutočná trápnosť a drzosť
"Dnes bol parlament takmer plný, úprimne, málokedy mám takúto skúsenosť. Napriek tomu si poslanci SaS+mafie+fašistov odsúhlasili, že rokovať nebudú a na grémiu sa dohodli, že najbližšie sa poslanci stretnú až v utorok. Načo riešiť problémy a... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Marián Viskupič z OĽaNO nerozumie schizofrénii OĽaNO

"Na jednej strane na nás týždne metajú oheň a síru. A na druhej strane úplne automaticky očakávajú podporu...a ešte sa aj čudujú, keď nepríde," reaguje na sociálnej sieti poslanec NR SR za stranu SaS.

Zo strany Oľano vidím jediný záujem - udržať Igora Magoviča za každú cenu na stoličke ministra financií. O blaho ľudí a ekonomiky im nejde...u Oľano vidím hlavne zákony, ktoré zvyšujú ľudom dane," komentuje Viskupič na sociálnej sieti.

Sarkazmus Ľubomíra Galka sype soľ do rany koalície
Ľubomír Galko a jeho sarkastický príspevok na sociálnej sieti zrejme prisypal soľ do rany už aj tak trápiacej sa koalícii, ktorá vládne menšinovo. Čo napísal Galko a komu vlastne adresoval? Galko zrejme reaguje na situáciu, ktorá sa udiala dnes na... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik