Jaroslav Naď: Neskutočná trápnosť a drzosť
14 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

"Dnes bol parlament takmer plný, úprimne, málokedy mám takúto skúsenosť. Napriek tomu si poslanci SaS+mafie+fašistov odsúhlasili, že rokovať nebudú a na grémiu sa dohodli, že najbližšie sa poslanci stretnú až v utorok. Načo riešiť problémy a pomáhať ľuďom? Radšej týždeň dovolenky. Absurd. Hanba."

- týmito slovami začína svoj prípevok na sociálnej sieti Jaroslav Naď, minister obrany SR. 

Vo svojom statuse sa sťažuje, ako dnes v parlamente odmietli rokovať, tým pádom sa nerokovalo ani o dvoch dôležitých dokumentoch z dielne rezortu obrany, ktoré sa mali riešiť hneď zrána. Jedným z bodov mala byť novelizácia zákona o štátnej službe profesionálnych vojakov, druhým zas mandát pre našich vojakov, aby mohli pôsobiť v jednotke NATO na Slovensku.

Sankcie mali byť tvrdé voči Rusku, nie voči Európanom!
Komisia pri zavádzaní sankcií sľubovala niečo iné. Sankcie vojnu neukončili. Svoju výčitku adresoval priamo Ursule von der Leyenovej maďarský poslanec Európskeho parlamentu za stranu Fidesz Deutsch Tamás. "Ako dieťa žida, ktorý prežil holokaust,... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Minister obrany nevládze zdôrazňovať, kto rokovanie prekazil: "To takto poslancom SaS+mafii+fašistom záleží na vojakoch?" - pýta sa. V ďalšom bode konštatuje, že: "Kvôli trápnemu politikárčeniu SaS+mafie+fašistov sme o tom nemohli dnes rokovať." 

Výraz "SaS+mafia+fašisti" dramaticky zasadil do svojho príspevku sedemkrát a v ďalších bodoch vymenúva, čo všetko sa ešte neprerokovalo. Medzi inými ratifikácia pristúpenia Švédska a Finska do NATO ako aj "množstvo iných dôležitých zákonov pre ľudí" - sťažuje sa.

"Poslanci NR SR boli zvolení, aby si robili svoju prácu. Sú za to platení a nie zle. Nie prísť do roboty a odmietnuť pracovať. To je ako keby ste vy, drahí občania, prišli do roboty, chceli by ste za to peniaze vo výplate, ale odmietli by ste čokoľvek urobiť. Neskutočná trápnosť a drzosť." - vysvetľuje.

Minister Karas a jeho známosti
Nový minister spravodlivosti Viliam Karas figuruje v spoločnosti spolu s Výbohovým blízkym človekom. Na otázky v spojitosti s činnosťou firmy alebo jej majiteľov neodpovedá. Tiež sa nestotožňuje s rušením toľko skloňovaného paragrafu 363. Podľa... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Z komentárov spod príspevku pre vás vyberáme:

Marián Viskupič (SaS pozn. redakcie): "Jaro, Vyštvali ste koaličného partnera. Dali ste prednosť Igorovi Matovičovi a všetkým problémom s ním spojených. Fakt sa čuduješ, že nrsr nebola uznášaniaschopná? Nikto s nami nerokoval o podpore návrhov zákonov a ani o otvorení schôdze. Jediné, čo vidíme je, neustále opľúvanie sas v matovičových statusoch."

Pán Miroslav: "nič dobré od Sulíka netreba čakať. Treba hladať podporu cez celé spektrum parlamentu. Nečakať na návrat Fica s Pelegrinim . Stačilo."

Pani Marianna: "Myslím, že vám jasne dali najavo, aké to odteraz budete mať. Že váš šéfko si už svoje atómofky len tak ľahko nepresadí... Napapajte sa vlastnej medicíny."

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik