Rado Baťo: Nefungujú, nevládnu, nespravujú, otravujú, zamorujú celé Slovensko! Pri moci je tlupa šimpanzov
01 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Vláda nefunguje. Vládna koalícia nefunguje. Otravujú celý štát. Zamorujú Slovensko sprostosťami. Nevládnu. Nespravujú. Namiesto problémov krajiny riešia už iba psychopatove záchvaty. Je to neudržateľné. Odmietam sa nechať citovo vydierať tým, že je morálnym záujmom tolerovať za každu cenu pri moci tlupu šimpanzov." Citát Rado Baťo.

Názor bývalého novinára Rada Baťu preberáme v plnom znení.

Mám tip, ako si uctiť dnešný, nie zrovna ľudový, štátny sviatok zvaný Deň ústavy SR. Prestaňme šíriť blud, že prežitie nefunkčnej Hegerovej vlády je dôležitejšie ako fungujúce politické či demokratické procesy a spravovanie štátu.

Je to lož, ktorou už tretí rok kŕmi verejnosť najväčší hochštapler, aký kedy na Slovensku sedel v exekutívnej funkcii: magister Matovič. Neexistuje nič také, ako záujem krajiny na udržaní Hegerovej vlády.

Výhovorka s „návratom mafie“ mohla fungovať tak rok po voľbách

Výhovorka s „návratom mafie“ mohla fungovať tak rok po voľbách. Po tisícoch zbytočných obetí pandémie, rozbitých verejných financiách, ignorovaní demokratických pravidiel spravovania štátu, hulvátskeho schvaľovania zákonov, likvidácie zvyškov dôvery v politiku v podaní Matovičovej a Hegerovej vlády je strašenie „návratom mafie“ falošnou dilemou. A prejavom intelektuálnej lenivosti, občianskej zbabelosti a pohŕdania demokraciou.

Eduard Chmelár: Najhorší bol prejav premiéra Hegera
"Pôvodne som o dnešných oslavách nechcel písať, ale to, čo sa tam dialo, sa nedá obísť. Najhorší bol prejav premiéra Hegera. Reč, v ktorej posplietate a do ktorej nahádžete úplne všetko – mafiu, Fica, Kuciaka, Ukrajinu, energetickú krízu – ako keď... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Odmietam sa nechať citovo vydierať tým, že je morálnym záujmom tolerovať za každu cenu pri moci tlupu šimpanzov

Naozaj nechcem, aby sa k moci vrátil Fico posadnutý pomstou, nedajbože s fašistami po boku. Ale odmietam sa nechať citovo vydierať tým, že preto je morálnym záujmom tolerovať za každu cenu pri moci tlupu šimpanzov, ktorá Slovensko rozbíja na triesky.

Vláda nefunguje. Vládna koalícia nefunguje. Otravujú celý štát. Zamorujú Slovensko sprostosťami. Nevládnu. Nespravujú. Namiesto problémov krajiny riešia už iba psychopatove záchvaty. Je to neudržateľné.

Ak sa predsa len na poslednú chvíľu nechajú znova dovydierať, dohodnú sa a budú mať parlamentnú väčšinu, nech sa páči. Ale nie je to žiadna morálna povinnosť.

Za Igora Matoviča! Jozef Pročko odkázal Zuzane Čaputovej: Začnite s vysťahovaním!
Jozef Pročko (OĽaNO), poslanec NR SR, je presvedčený, že radcovia, ako nazval poradcov prezidentky Zuzany Čaputovej by sa mali vysťahovať. V duchu straníckeho, nepísaného hesla sa zastal predsedu hnutiu OĽaNO, Igora Matoviča, ktorého je členom aj... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Nefunkčnú vládu treba poslať do čerta

Ak sa nedohodnú, nefunkčnú vládu treba poslať do čerta a dovoliť voličom rozdať karty nanovo. So všetkými rizikami, ktoré voľby prinesú. Pre dobro Slovenska je to lepšie, ako prapodivnými konštruktmi a citovým vydieraním nahrádzať normálne demokratické procesy a udržiavať silou-mocou nad vodou politický potrat zvaný Hegerova vláda.

(P.S.: okrem toho, neviem si predstaviť vesmír, v ktorom by mohlo platiť, že čím dlhšie bude Matovič pri moci, tým lepšie dopadnú parlamentné voľby.)

Hlas ľudu: Zuzana Čaputová v legínach vyvolala ošiaľ. Len aby sme sa nepototo! Brzdite, novinári, nerobte z prezidentky celebritu!
Mnohí si pamätáme na gýčovú fotku novozvolenej prezidentky, ktorú priniesol časopis Týždeň. Fotka obletela celé Slovensko. Politológ a historik Eduard Chmelár vtedy napísal, citujem: „Ako sa vyrába morálny gýč Použi romantický obraz nemeckého... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová