Hlas ľudu: Zuzana Čaputová v legínach vyvolala ošiaľ. Len aby sme sa nepototo! Brzdite, novinári, nerobte z prezidentky celebritu!
31 | 08 | 2022 I Mária Škultétyová

Mnohí si pamätáme na gýčovú fotku novozvolenej prezidentky, ktorú priniesol časopis Týždeň. Fotka obletela  celé Slovensko. Politológ a historik Eduard Chmelár vtedy napísal, citujem:

„Ako sa vyrába morálny gýč

Použi romantický obraz nemeckého maliara Caspara Davida Friedricha Pútnik nad morom hmly z roku 1818, na ktorom je síce zobrazená krajina Labských pieskovcov na hraniciach Česka a Nemecka, ale Ty k nej bez rozpakov domaľuj Kriváň a na vrchol postav svätú Zuzanu.“

Zdroj: facebook | Titulná foto časopisu .týždeň

Veru, tak sme ju videli na obálke časopisu Týždeň z 1. apríla 2019. A tie oslavné texty, čo sa písali, báseň o Zuzanke, no poviem vám: propaganda jak vyšitá, hotové päťdesiate roky! Nový kult osobnosti! Nie nerobím si žarty, aj vtedy bol 1. apríl.

Nová pani prezidentka sa stala miláčikom médií.  Slovensko oslavovalo. Hlavne jej voliči a liberálne médiá. Hýčkali si ju hýčkajú si ju  aj dnes. Novinári nám zo štátničky robia celebritu. Možno sa dočkáme aj módnej prehliadky, kde  nám pani prezidentka predvedie najnovšie modely od Hanečku. Panečku Janečku, to len potom bude ošiaľ! Skutočný, väčší než ten legínový.

Obracia sa mi žalúdok  z niektorých novinových titulkov typu: „Spomínate si na Zuzanu Čaputovú v legínach? Týmto vyvolala ošiaľ.“ No bože,  len sa nezbláznime! Aj tak si myslím, že legíny pristanú skôr štíhlym ako kyprým ženám.

Zdroj: Facebook Zuzana Čaputová

Nuž, milé médiá! Naozaj sa činíte. Píšete,  píšete, dávate fotečky, ale podstata vám uniká.

Áno, je to pekná žena, pekne oblečená, upravená, s pekným, nacvičeným úsmevom. Vyzerá dobre. Ale ľudí viac ako samotná miska(nie misska) zaujíma to, čo je v nej. Ľudí viac zaujíma obsah ako obal. Nerobte zo     štátničky  celebritu. Ľudí viac zaujíma to, čo robí pre ľudí. O tom píšte. Píšte pravdu, aj keď je nepríjemná. Potom vám zatlieskam.

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Pani prezidentka, chceli ste sa odstrihnúť a teraz radíte. Ďakujeme, ale nám sú vaše rady naprd
Pozorne som si prečítala úsporné opatrenia v Prezidentskom paláci. Škoda len, že ste neporadili aj nám, čo v Paláci nebývame. Keďže vy a vláda, ktorú ste posvätili, na nás vôbec nemyslíte, my si musíme poradiť sami. Veď si aj poradíme. Ako budem... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik