Šutaj Eštok vracia úder: "Ste najneschopnejší minister obrany v histórii Slovenska!"
23 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

"Chcem Vám popísať, ako minister za OĽaNO - Naď po obvinení z korupcie pri podozrivom tendri vtiahol do svojich špinavých politických praktík aj tie najodpornejšie metódy schránkovej firmy OĽaNO," začína svoj status nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok. 

Tečie im do topánok

"Na začiatku bol status, kde som upozornil, že Naď začal uvažovať o svojom odchode pravdepodobne preto, že čelí podozreniu z pochybného tendra za desiatky miliónov eur. Konkrétne ide o to, že vláda uvoľnila vyše 31 miliónov eur pre vojakov NATO na Sliači a v Lešti. Majú za ne vybudovať kontajnerové mestečko a stanový kemping pre vyše 3000 ľudí. Už samotný fakt, že kontajnerové mestečko a stanový tábor stoja tri desiatky miliónov eur je naozaj pozoruhodný," vysvetľuje podpredseda Hlasu-SD.

"Problém je však inde. Naď vraj prikázal priklepnúť zákazku priamym zadaním konkrétnej firme. Žiadny tender, žiadne porovnávanie ponúk. Údajne sa proti tomu vzbúrili viacerí úradníci ministerstva, ale Naď si presadil svoje. Verejne som vyzval ministra obrany Naďa, aby vysvetlil prečo konkrétna firma dostane 31 miliónov za stanové mestečko, kto ju vybral a na základe akých kritérií a na čo všetko sa peniaze použijú. A aká prišla odpoveď po otázke redaktorky TV JOJ, že čo hovorí na moje podozrenia? Ani slovo o tendri, ale útok, v ktorom hrubo zneužil moju EX-manželku," bráni sa Šutaj Eštok.

Súboj cti Naď vs Šutaj Eštok! A minister pálil naozaj ostrými (VIDEO)
Naši politici sú ako pes a mačka. Dokážu sa pohašteriť pre každú maličkosť a pritom sa tváriť, že je to pre národ jedna z tých najdôležitejších vecí. Nuž a presne toto sa stalo medzi hlasákom Matúšom Šutajom Eštokom a „obyčajným človekom“... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Nemieša politiku so súkromím

"Ide len o další výmysel propagandistického oddelenia OĽaNO - nie je prvý a určite nebude posledný, ale mňa ľudia ako Matovič, Lipšíc, Mikulec, Hamran či Naď nikdy nezastrašia!" varuje nezaradený poslanec s tým, že o ex manželke pána ministra v bulvári tiež čítal všeličo, no nezníži sa na jeho úroveň a nebude cez jeho ex na neho útočiť. 

Bude ako buldog

"Takže pán minister mám pre vás jeden odkaz. Ja sa do vašich podozrivých tendrov za desiatky miliónov eur pre vopred vybrané firmy odteraz zahryznem ešte viac. Neprestanem poukazovať na vaše chyby a zlyhania a budem verejne hovoriť, že ste najneschopnejší minister obrany v histórii Slovenska," upozorňuje Šutaj Eštok ministra Naďa.

"Vy a vaši rovnako neschopní politickí kolegovia si na mňa nakydajte vymyslenej špiny koľko len chcete. Ale keď sa potvrdia (nie len) moje podozrenia, budete to práve vy kto bude stáť v kúte a šúchať nohami," uzatvára poslanec..

Tomáš Taraba: Ak sme pripravení tak, ako na pandémiu, pomrzneme!
Nezaradený opozičný poslanec Tomáš Taraba (Život-NS) v statuse na sociálnej sieti veľmi stučne a trefne zironizoval pripravenosť našej vlády. Ako pionieri - vždy pripravení Takí sú naši vládni politici, ktorí občanov ubezpečujú, že sme na všetko... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik