Tomáš Taraba: Ak sme pripravení tak, ako na pandémiu, pomrzneme!
22 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Nezaradený opozičný poslanec Tomáš Taraba (Život-NS) v statuse na sociálnej sieti veľmi stučne a trefne zironizoval pripravenosť našej vlády.

Ako pionieri - vždy pripravení

Takí sú naši vládni politici, ktorí občanov ubezpečujú, že sme na všetko pripravení. Z novín, či televízie sa pravidelne dozvedáme, že naše zásobníky sú do konca zimy naplnené dostatočne, že nebudeme musieť robiť to, či ono a ak aj áno, tak len v obmedzenej forme a bežní občania to nepocítia. 

Mnohí to zatiaľ necítia...

Teda - čo sa týka tepla, pochopiteľne. Do vykurovacej sezóny je ešte nejaký čas. TomášTaraba, predseda Život - národná strana však zrejme pozná ten vtip o cestároch, ktorí sú na zimu pripravení - od mája do septembra. 

Stručný status

"Ak sme pripravení najlepšie v Európe na zimu s plynom a energiami ako sme boli pripravení najlepšie v Európe na Covid, rúbme drevo a kupujme svetre a deky." Uviedol Taraba.

Je jasné, ako opozičný poslanec dôveruje slovám našich vládnych predstaviteľov. No a kým bude Slovač nakupovať svetre a rúbať drevo, ministri si v pokoji, nikým nerušení, môžu doriešiť nekonečný príbeh svojej koaličnej krízy.