Súboj cti Naď vs Šutaj Eštok! A minister pálil naozaj ostrými (VIDEO)
22 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Naši politici sú ako pes a mačka. Dokážu sa pohašteriť pre každú maličkosť a pritom sa tváriť, že je to pre národ jedna z tých najdôležitejších vecí. Nuž a presne toto sa stalo medzi hlasákom Matúšom Šutajom Eštokom a „obyčajným človekom“ Jaroslavom Naďom. Práve on si v zostrihu videa relácie Analýzy na hrane neodpustil vytiahnuť na svojho soka poriadne silnú muníciu. Slováci sa síce z ich slov nenajedia a nebude ani nič lacnejšie, ale aspoň sa dobre zabavia.

Podpredseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok v jednom z videí na sociálnej sieti povedal, že šéf OĽaNO Igor Matovič nemá v jeho hnutí väčšieho pochlebovača ako je minister obrany Jaroslav Naď. Vo videu mu celkom slušne „naložil“, čo ale nezostalo bez patričnej reakcie druhej strany. Reakcia ministra obrany Jaroslava Naďa bola z kategórie ostrá paľba. Kto v tomto súboji vyhrá? Je zrejmé, že asi nikto, kto však prehráva sú Slováci, ktorí už majú hádok a bojov medzi politikmi na oboch stranách barikády viac ako dosť.

OS SR zvolávajú na "poslednú rozlúčku" s MIG- 29. Ľudia ich rozdupali
Zdá sa, že pomoc Ukrajine nemá konca. Po tom, čo sme odovzdali obranný systém S-300, niekoľko vrtuľníkov, muníciu a posledne aj húfnice ZUZANA 2, prichádzajú na rad naše vraj "vyradené" stíhačky MIG-29. Ozbrojené sily SR pri tejto príležitosti... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

„Vždy keď vymyslí nejakú hlúposť, proti ktorej protestuje celé Slovensko, Naď vyjde na svoje facebookove barikády a bráni šéfina do roztrhania tela. Čím väčšia hlúposť, tým aktívnejší minister. Preto správa o tom, že minister Naď zvažuje odchod kvôli hádke Matoviča so Sulíkom mnohým vyrazila dych,“ povedal vo videu Šutaj Eštok. Prirodzene, spomínaný minister Naď mu nenechal nič dlžný a v diskusnej relácii Analýzy na hrane mu jeho úder vrátil aj s úrokmi. „Čo hovorím na toto človeka? Ktorého opustila priateľka kvôli tom u, a to hovorí celá Bratislava, že nosil domov taký krk, že ho nevedel vysvetliť ani vlastnej priateľke? Tento človek ide mňa hodnotiť?“ pustil sa do odvetného protiútoku Naď.

Za vypočutie stoja aj jeho ďalšie slová, ktorými svojho soka vôbec nešetril. A Slováci sa môžu baviť. Síce hladní a desiaci sa príchodu zimy, ale pri takýchto excesoch našich politikov aspoň zabúdajúci na to, aký „skvelý“ život im súčasní politici pripravili.

Nájdete "votrelca" za menej ako 30 sekúnd?
Hádanky môžu byť celkom vzrušujúce. Najmä keď je ťažké ich vyriešiť. Pre dnešok máme pre našich čitateľov novú hádanku. Všetko, čo musíte urobiť, je nájsľ votrelca. Pamätajte, že výsledok môže byť zložitý, ale určite je riešiteľný. Všetko, čo... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Ivan Mihale