Tribún Nežnej mení názor: Matovič je hotová katastrofa!
15 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Zdá sa, že Igora Matoviča "zatracujú" aj ľudia, ktorí mu ešte donedávna dôverovali. Herec a bývalý politik Milan Kňažko je toho dôkazom. Pre eReport sa vyjadril až prekvapivo kriticky na adresu koaličných lídrov.

Matovičov "fanúšik"

Práve Milan Kňažko bol ten, kto sa ako pred rokom, tak ešte na jar vyjadroval, ako je Igor Matovič a jeho OĽaNO to najlepšie, čo v politike máme. 

„Toto je lavína, smršť. Žijem tu a sledujem to, lebo to je aj deformácia z mojej bývalej profesie. Také niečo tu ešte nebolo,“ hovorí Kňažko pre Denník N ešte 12. júla 2021. Stál pri Matovičovi ešte aj v marci tohto roku, keď mu dal za pravdu, že Fico a Smer sú zločinecká skupina (Startitup, 10. marca 2022).

„Matovič je hotová katastrofa. Je to človek, ktorý má veľmi, veľmi veľa chýb. Má ich toľko, že mu netreba vymýšľať ďalšie, teda také, ktoré nemá, lebo to vytvára falošný dojem, že ich má málo,“ uviedol podľa eReportu Kňažko.

Igor Matovič kope hlava-nehlava. Cíti svoj koniec?
Prečo sa koaličná kríza dostáva do stále hlbšieho závozu? Vysvetlenie "objavil" Igor Matovič a na sociálnej sieti to všetkým jasne vysvetlil. Rekapitulácia "Radičová: 1 rok, 3 mesiace a 2 dni. Matovič: 1 rok a 9 dní. Heger: 1 rok a 5 mesiacov. Až... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Sulík - vydierač?

„Žiadať opakovane, aby víťaz volieb, ktorý získal viac poslancov ako všetky ostatné koaličné strany dokopy odišiel z vlády je atraktívny postoj, ktorým sa možno zviditeľniť a presláviť. Tvrdiť však súčasne, že si neželá predčasné voľby, je prejavom pokrytectva alebo absolútneho politického idiotizmu,“ uviedol Kňažko a pripomenul, že Sulík predsa nie je "svätý" - aj on sa stretával s obvineným Mariánom Kočnerom.

Mindráky ministrov

Kňažko má vládnej koalícii za zlé, že sa nestará o problémy ľudí, ale ich zaťažuje svojimi vlastnými problémami s fungovaním vlády. 

„Namiesto toho nás nútia, aby sme im my pomáhali prekonávať ich mindráky a zaoberali sa ´atraktívnymi´ duševnými problémami a insitnými psychiatrickými diagnózami,“ tvrdí Kňažko.

Najnovšie volebné prieskumy hovoria jasne. Kto by zostavoval vládu?
Ak by sa voľby konali v auguste, jasným víťazom by bola podľa agentúry Ipsos strana Petra Pellegriniho. Ako by vyzerali konkrétne výsledky, zverejnil portál startitup.sk. Jasní lídri Ipsos zverejnil informáciu, že začiatom augusta by voľby... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik