Igor Matovič kope hlava-nehlava. Cíti svoj koniec?
15 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Prečo sa koaličná kríza dostáva do stále hlbšieho závozu? Vysvetlenie "objavil" Igor Matovič a na sociálnej sieti to všetkým jasne vysvetlil.

Rekapitulácia

"Radičová: 1 rok, 3 mesiace a 2 dni. Matovič: 1 rok a 9 dní. Heger: 1 rok a 5 mesiacov. Až toľko “dovolila” SaS žiť protikorupčným vládam, ktorých bola súčasťou. Nie som optimista, ale SaS 1. septembra povalí už tretiu protikorupčnú vládu v rade. Môžeme dúfať, môžeme ich prosiť, môžeme vyzývať, nič nepomôže, aj tak rozhodne jeden človek ako vždy doteraz. Prebehli tri veľké čistky a tak to, čo tam bolo kritické už nie je," konštatuje minister financií.

Spomienky

"Pred 11 rokmi to začalo rovnako - podpásovky a neustále ponižovanie Ivety Radičovej. Skončilo to odovzdaním moci mafii na 8 rokov. Rozkradnutých 30 miliard eur, zabitý Ján a Martina. Pred rokom som zažil detto už sám ako premiér. Bohužiaľ, tentokrát to nebude iné. Áno, môžme dúfať, že to tentokrát nedotiahne do “zdarného” konca. Ale je to naivné. Vzorec je rovnaký - do 1 roka a kúsok musí SaS položiť každú protikorupčnú vládu, ktorej je súčasťou. A mne je to veľmi ľúto, keď si len predstavím, kde by sme ako Slovensko mohli byť, ak by sme nemuseli znášať neustále podrazy, ponižovanie, vydieranie a hrozby povalenia vlád od vlastného koaličného partnera," stavia sa Matovič do pre neho obľúbenej pozície niekoho, tentoraz SaSkárskej, obete.

Najnovšie volebné prieskumy hovoria jasne. Kto by zostavoval vládu?
Ak by sa voľby konali v auguste, jasným víťazom by bola podľa agentúry Ipsos strana Petra Pellegriniho. Ako by vyzerali konkrétne výsledky, zverejnil portál startitup.sk. Jasní lídri Ipsos zverejnil informáciu, že začiatom augusta by voľby... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Podlosť

"Tentokrát vraj preto, lebo som si “pomoc rodinám dovolil presadiť proti vôli SaS a prezidentky” - nuž, SaS vyslovene súhlasila, že si Rodinný balíček môžeme presadiť s opozíciou a hlavne - schvaľovanie mohli kedykoľvek zastaviť vetom. Neurobili to a teraz kritizujú nás. Trochu podlé, nie?" Pýta sa minister a pripomína, že deficit štátneho rozpočtu máme dramaticky nižší ako v úplne bezkrízovom roku 2019.

Ako P.S. - rada Sulíkovi

Igor Matovič pritom drží palce tomu, kto sa bude snažiť zabrániť SaS v dokonaní diela, pretože on na to po svojich skúsenostiach nemá.

"Napriek tomu - Rišo, skús tentokrát prvýkrát urobiť krok späť a zachrániš Slovensko pred vládou mafie Smeru a Hlasu s kovanými fašistami z Republiky," apeluje Matovič.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/08/15/dag-danis-zakazane-media-su-spat-je-to-dobra-sprava

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik